ΠΑΟΚ: Το πλάνο της προετοιμασίας και τα φιλικά


Μάριος Σταμπουλής

ΠΑΟΚ: Το πλάνο της προετοιμασίας και τα φιλικά


Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το πρόγραμμα της μίνι προετοιμασίας, καθώς και των πρώτων φιλικών που θα δώσει ενόψει της νέας σεζόν.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πήλιο θα πραγματοποιηθεί η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Όπως ενημέρωσαν οι «ασπρόμαυροι», οι παίκτες θα επιστρέψουν στις 30 Ιουλίου ώστε να μπουν και πάλι σε πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ στις 4 Αυγούστου θα μεταβούν στο Πήλιο για την προετοιμασία, όπου θα δώσουν δύο φιλικά, με Ατρόμητο (6 Αυγούστου) και Βόλο (10 Αυγούστου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι και οι ημερομηνίες

Στη συνέχεια, η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τα προκριματικά του Champions League, με τους πρώτους αγώνες να γίνονται 25/26 Αυγούστου και ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμα δύο φιλικών σε εκείνο το διάστημα.

Η κλήρωση για τον ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, στη Νιόν της Ελβετίας και θυμίζουμε πως για την σεζόν 2020-21 ο δεύτερος κι ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθούν με μονά ματς στην έδρα της ομάδας που θα προκύψει στην κλήρωση.


Sportime Extras