Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πριν από δύο ακριβώς χρόνια δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό pyroshow που… φώτισε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα (20/4) τα γενέθλιά του και γιορτάζει τα 95α χρόνια της ιστορίας του.

Πριν από δύο ακριβώς χρόνια οι οπαδοί του Δικεφάλου βρήκαν έναν διαφορετικό και εντυπωσιακό τρόπο να τα γιορτάσουν, κάνοντας ένα τρομερό pyroshow.

Ξεκίνησε από την Άνω πόλη και έφτασε ως την παραλία στη Θεσσαλονίκη από άκρη σε άκρη με χιλιάδες πυρσούς και βεγγαλικά να κάνουν τη νύχτα μέρα και να φωτίζουν ολόκληρη την πόλη, με τα συνθήματα να συνοδεύουν αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό.

Εκείνη τη μαγική για τους φίλους των «ασπρόμαυρων», βραδιά ξεκίνησαν και τα προεόρτια στη Θεσσαλονίκη, η οποία 34 χρόνια μετά είδε τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής.

Λίγες ώρες μετά, ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό, τον οποίο και… διέλυσε με 5-0 σηκώνοντας το τρόπαιο στον ουρανό της πόλης.

Αναφορικά με τα γενέθλια, πριν από ακριβώς 95 χρόνια, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τον αριθμό 822 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ. Το πρώτο έμβλημα του Δικεφάλου ήταν το τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο. Τα φύλλα ήταν πράσινα και πάνω από το καθένα ήταν χαραγμένα τα αρχικά της λέξης ΠΑΟΚ. Το σκέφτηκε ο αείμνηστος Κώστας Κοεμτζόπουλος που πήρε την ιδέα από το πακέτο τσιγάρων μάρκας «Λήθη» που κάπνιζε.

ΠΑΟΚ: «Με αγώνες, θυσίες, νίκες, πόνο, τιμή, δόξα φύγαμε για τα 100»