×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Πλήρης αξιοπιστία αν κόβονταν ο Κομίνης»


    Νίκος Τοσκίτσης

«Πλήρης αξιοπιστία αν κόβονταν ο Κομίνης»


Δεν έμεινε ασχολίαστη στους κύκλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η καρατόμηση των διαιτητών της Super League για την νέα σεζόν. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει ικανοποίηση από το γεγονός πως οι Αρετόπουλος, Μάνταλος, Στυλιάρας και Ποντίκης, βγήκαν εκτός λίστας, όμως δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Κομίνης, παρέμεινε εντός Super League.

Ο Κομίνης ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα όπου ακυρώθηκε το γκολ του Βαρέλα και ακολούθησε ότι ακολούθησε με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και το ματς να διακόπτεται στα… αποδυτήρια.

«Γενναία και αναγκαία η εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας από την πλειοψηφία διαιτητών που στιγμάτισαν με τις αποφάσεις και την στάση τους τόσο το προηγούμενο όσο και παλιότερα πρωταθλήματα. Η πλήρης αξιοπιστία των πινάκων θα ερχόταν με την διαγραφή και του Γιώργου Κομίνη και θα ήταν και λογικό, εφόσον καρατομήθηκαν οι δυο άλλοι υπεύθυνοι της ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου», σχολίαζαν τα μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους πίνακες διαιτησίας.

Στον σύλλογο αναφέρουν ότι οι δυο τελευταίοι προφανώς χρεώνονται ότι Στυλιάρας και Ποντίκης, «πήραν στο λαιμό» τους τον Κομίνη για να τον οδηγήσουν σε λάθος απόφαση. Το θεωρούν ως δικαίωση του ΠΑΟΚ  που υποστηρίζει από την αρχή ότι το γκολ του Βαρέλα ήταν κανονικό.