×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ρέμπε για μεταγραφές: Πρέπει να πουλήσουμε για να πάρουμε!


    Νίκος Τοσκίτσης

Ρέμπε για μεταγραφές: Πρέπει να πουλήσουμε για να πάρουμε!. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται ιδιαίτερα να προχωρήσει στην ενίσχυση του, καθώς...


Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται ιδιαίτερα να προχωρήσει στην ενίσχυση του, καθώς το FFP είναι μεγάλος βραχνάς και πρέπει τη φετινή σεζόν να παρουσιάσει πολλά έσοδα έτσι ώστε να καλύψει την περσινή μεγάλη ζημιά.

Μόνο έτσι θα μπορέσει να γλιτώσει από τιμωρία και για αυτό η ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε πολλές μεταγραφές αν δεν καταφέρουν πρώτα να γλυτώσουν από κάποια βαριά συμβόλαια και να πουλήσουν ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: Το κανάλι του αγώνα!

Για αυτό το λόγο Όλαφ Ρέμπε έχει ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια ψάχνοντας υποψήφιους αγοραστές για αρκετούς ποδοσφαιριστές και έχει ενημερώσει πολλούς ατζέντηδες να φέρουν προτάσεις για αρκετούς από τους παίκτες του ροστερ.

Μάλιστα στους μάνατζερ που του προτείνουν ποδοσφαιριστές τους υπενθυμίζει πως ο ΠΑΟΚ για να αγοράσει ποδοσφαιριστές πρέπει πρώτα να πουλήσει!

Τη δεδομένη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει κάποια μεταγραφή εκτός από αυτή του τερματοφύλακα, τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Αν ο δικέφαλος επικρατήσει των Τούρκων και προκριθεί, τότε εξασφαλίζει ήδη κάποια εκατομμύρια ευρώ από το Europa League και έτσι θα προχωρήσει σε ενίσχυση. Διότι ο ΠΑΟΚ θέλει έναν εξτρέμ και ψάχνει μεταγραφή ενός φορ σε περίπτωση που καταφέρει να πουλήσει τον Τσούμπα Άκπομ.

Όλα αυτά μετά την Μπεσίκτας την ώρα που ο Ρέμπε ψάχνει προτάσεις για κάποιον από τους τερματοφύλακες της ομάδας αλλά και τους εξτρέμ ενώ περισσότερα χρήματα ευελπιστεί να φέρει με πιθανές πωλήσεις των Γιαννούλη, Λημνιό και Άκπομ.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα