×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σαραβάκος: «Δείχνει μεγάλη σοβαρότητα ο Τζόλης, το μέλλον είναι μπροστά του»


Γιώργος Διπλοΐδης

Σαραβάκος: «Δείχνει μεγάλη σοβαρότητα ο Τζόλης, το μέλλον είναι μπροστά του»


Μία μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Σαραβάκος, τοποθετήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον Χρήστο Τζόλη.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος τόνισε αρχικά: «Δεν έχω εικόνα για τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό, αλλά για να είναι στην εθνική ομάδα κάτι θα έχουν δείξει. Μην ξεχνάμε ότι θέλουν χρόνο, όπως και εγώ ήθελα για να προσαρμοστώ στην εθνική. Να μην είμαστε αυστηροί μαζί τους, να τους κρίνουμε μέσα σε ένα εύλογο διάστημα», είπε αρχικά.

Για το ρεκόρ του με πέντε γκολ σε φιλικό παιχνίδι με την Αίγυπτο σημείωσε:

«Είχε διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτά γίνονται για να τα σπάνε κάποιοι άλλοι. Στο εξωτερικό υπάρχουν, βέβαια, ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει πέντε γκολ σε έναν αγώνα. Αυτά στο μέλλον θα αλλάξουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββίδης: Συζήτησε με Ολυμπιακούς για Χασάν-Ελ Αραμπί

Για την ποιότητα των νεαρών υπογράμμισε: «Δεν θέλω να τοποθετούμαι γιατί δεν είναι σωστό. Έχουμε πολύ ταλαντούχα παιδιά και μικρά σε ηλικία, 18-19 χρονών, τα οποία διαπρέπουν στο ελληνικό πρωτάθλημα όποτε έχουν την ευκαιρία και τώρα θα τα δούμε στην εθνική ομάδα. Δεν μπορούμε να καθορίσουμε πόσοι Έλληνες θα αγωνίζονται, πλέον, είναι ελεύθερη η αγορά. Αν ήταν όπως παλιά, με τρεις ή πέντε ξένους, θα δινόταν μεγαλύτερες ευκαιρίες στους Έλληνες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Τζόλη του ΠΑΟΚ: «Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία για την ηλικία του και μεγάλη εμπειρία. Διαθέτει σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση, το μέλλον είναι μπροστά του για να κάνει πολλά πράγματα».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras