×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σαββίδης: «Να βρεθούν όσοι δέρνουν διαιτητές και γυναίκες»


    Sportime Team

Σαββίδης: «Να βρεθούν όσοι δέρνουν διαιτητές και γυναίκες»


Με τον δικό του τρόπο απάντησε ο Γιώργος Σαββίδης σε όσα είχε αναφέρει προηγουμένως ο Κώστας Καραπαπάς σχετικά με το θλιβερό συμβάν της Κυριακής (8/9). Υπενθυμίζεται πως η σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη δέχτηκε επίθεση και αυτή ήταν η αιτία για τον νέο… διαδικτυακό πόλεμο των δυο τους.

Το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ καταδίκασε το περιστατικό, αλλά άφησε αιχμές και για περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως στο φινάλε του κειμένου του στο Instagram… χαιρετάει και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Σαββίδης: «κ. Τσέλσι το να καπηλεύεσαι ένα τέτοιο θλιβερό συμβάν μόνο και μόνο για να υπηρετήσεις την επικοινωνιακή πολιτική λάσπης που σε χαρακτηρίζει, δείχνει ακόμη μια φορά το ποιόν σου.

ΥΓ. Κατακριτέος και καταδικαστέος όποιος στερεί το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης ειδικά σε παιδάκια.

ΥΓ1: Πρέπει γρήγορα να βρεθούν οι υπεύθυνοι παραβατικών συμπεριφορών με άξονα τον αθλητισμό. Άτομα που καίνε τρένα στο οποίο υπήρχαν γυναικόπαιδα, τους οδηγούς των λευκών polo, τους εγκληματίες που ξυλοκοπούν διαιτητές, άτομα που επιτίθενται σε παιδιά, άτομα που ξυλοκοπούν γυναίκα, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας».

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;


Τελευταία Νέα