×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σαββίδης: Πάει για μεγάλη επένδυση στην Κρήτη!


    Νίκος Τοσκίτσης

Σαββίδης: Πάει για μεγάλη επένδυση στην Κρήτη!


Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εμβληματικού ξενοδοχείου “Out of the Blue Capsis Elite Resort” στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο της Κρήτης, της οικογένειας της κυρίας Ντίας Καψή. Το ενδιαφέρον αυτό επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του κ.Σαββίδη, όπως γράφει η ηρακλειώτικη εφημερίδα Πατρίς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, οι υποχρεώσεις του ξενοδοχείου ανέρχονταν τον Μάιο του 2018 σε 177,9 εκατ. ευρώ.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα στην αγορά εκτιμάται ότι μπορεί να πωληθεί στο πλαίσιο διαδικασίας ειδικής διαχείρισης έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς το πολυτελές συγκρότημα (χρονολογείται από το 1978) που βρίσκεται σε έκταση 168 στρεμμάτων και έχει συνολικούς δομημένους χώρους 34.000τ.μ. ανασκευάστηκε πλήρως το 2007.

Όπως αναφέρει η Πατρίς, ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιεί εκτενή οικονομικό έλεγχο αναφορικά με τις οφειλές και τα έσοδα του ξενοδοχείου.

Ο όμιλος Σαββίδη ενδιαφέρεται και για την εξαγορά ξενοδοχείου στη Γεωργιούπολη στα Χανιά, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την αγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Πόρτο Καρράς», στη Χαλκιδική.

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 


Τελευταία Νέα