×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σινγκουρίντι στο Sportime: «Το μπιλιάρδο και ο… πατέρας Σαββίδης»


    Νίκος Τοσκίτσης

Σινγκουρίντι στο Sportime: «Το μπιλιάρδο και ο… πατέρας Σαββίδης»


Μπιλιάρδο και ΠΑΟΚ. Δύο έννοιες, που δύσκολα συνδέονται έβαλε στο ίδιο τραπέζι (κυριολεκτικά) η Αναστασία Σινγκουρίντι.

Η αθλήτρια του μπιλιάρδο, που ζει μόνιμα στην Αγία Πετρούπολη και έχει καταγωγή από την Ελλάδα, σαρώνει τα βραβεία και έχει σαν μεγάλο χορηγό της τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε μία αποκλειστική συνέντευξή της στο Sportime, η Σινγκουρίντι αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δέσιμό της με τον ΠΑΟΚ, στην σχέση της με τη Θεσσαλονίκη ενώ σχολιάζει και την προσφορά του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

-Παίζεις επαγγελματικά μπιλιάρδο;

«Ναι, παίζω επαγγελματικά. Ξεκίνησα από το 2014 το snooker ενώ παλαιότερα έπαιζα για κάποια χρόνια American pool αλλά όχι επαγγελματικά».

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ιβάν Σαββίδη και πώς προέκυψε η χορηγία;

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που βοηθάει τόσο τη Ρωσία, όσο και την Ελλάδα. Πλέον επενδύει πολλά στην ελληνική οικονομία ενώ βοηθάει τους αθλητές όλων των αθλημάτων. Η χορηγία του σε μένα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017 ενώ και ο ίδιος είναι ένας πολύ καλός παίκτης στο ρωσικό μπιλιάρδο».

-Εχεις ρίζες από τον Πόντο ή την Ελλάδα;

«Και οι δύο γονείς μου είναι Πόντιοι. Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί στην Αγία Πετρούπολη και ο παππούς μου ήταν Ελληνας. Η μητέρα μου γεννήθηκε στην Γεωργία και πιο συγκεκριμένα στην Τιφλίδα από ελληνική οικογένεια. Εζησα για οκτώ χρόνια στην Ελλάδα όταν ήμουν μικρή, έρχομαι ακόμη αλλά πλέον σπουδάζω στη Ρωσία».

-Σου αρέσει το ποδόσφαιρο; Ποια είναι η γνώμη σου για τον ΠΑΟΚ και τι γνωρίζεις για την ομάδα;

«Είμαι μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου, ειδικότερα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και τη Ζενίτ. Μεγάλωσα στην Ελλάδα, πέρασα πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη και πήγαινα αρκετά συχνά στην Τούμπα για να δω τον ΠΑΟΚ. Από την παιδική μου ηλικία, βλέπω τον ΠΑΟΚ σαν μία μεγάλη οικογένεια με πολύ καλούς παίκτες, εξαιρετικούς φιλάθλους και φανταστικό πρόεδρο, ο οποίος είναι σαν πατέρας για τον καθένα και δίνει όλη του την αγάπη για το κλαμπ».

-Ερχεσαι στη Θεσσαλονίκη;

«Φυσικά, περνάω αρκετό διάστημα το καλοκαίρι στην Παραλία της Κατερίνης αλλά όπως είναι λογικό οι περισσότερες οικογένειες από εκεί έχουν σπίτια και στην Θεσσαλονίκη, οπότε επισκέπτομαι συχνά και αυτή την πόλη».

-Ποια είναι η «βάση» σου;

«Ζω στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία λόγω των σπουδών μου αλλά τα καλοκαίρια έρχομαι πάντα στην Ελλάδα».


Τελευταία Νέα