×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Στη Βραζιλία για την αγορά της Φορταλέζα ο Γιώργος Σαββίδης»


    Κώστας Παπαδόπουλος

«Στη Βραζιλία για την αγορά της Φορταλέζα ο Γιώργος Σαββίδης»


Γιώργος Σαββίδης: Όπως όλα δείχνουν το θέμα αγοράς ομάδας στη Βραζιλία, προχωρά από την οικογένεια Σαββίδη. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα tuttomercato.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα προχωρήσει η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της βραζιλιάνικης Φορταλέζα.

Αναλυτικότερα γίνεται λόγος για συναντήσεις από πλευράς Γιώργου Σαββίδη με τους διοικητικούς παράγοντες του βραζιλιάνικου συλλόγου προκειμένου να τεθούν τα δεδομένα στο τραπέζι.

«Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει την Φορταλέζα και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο τέλος του μήνα, χάρη στις ενέργειες του ατζέντη Λεονάρντο Κορνατσίνι, θα γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στον μεγάλο γιο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, για να θέσει τις βάσεις και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις».

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο πρόεδρος της Φορταλέζα, ο Μαρσέλο Παζ φιλοξενήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλία και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδη για την αγορά της βραζιλιάνικης ομάδας, επιβεβαιώνοντας δημοσίως το ενδιαφέρον. Είδε διευκρινίσει πάντως πως οι επαφές βρίσκονται, σε πρώιμο στάδιο.

«Στη Βραζιλία για την αγορά της Φορταλέζα ο Γιώργος Σαββίδης»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα