×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το…άγχος και τα ψέματα για Ροντρίγκο Ρέι


Κώστας Παπαδόπουλος

Το…άγχος και τα ψέματα για Ροντρίγκο Ρέι


Ο πρόεδρος της Γοδόι Κρουζ, Χοσέ Μανσούρ, μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής, προσπαθώντας να κάνει παζάρια με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν θα πιάσουν τόπο.

Ο πρόεδρος της Γοδόι τόνισε ότι επιθυμία της ομάδας του είναι να παραμείνει ο Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι αδύνατο για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου να καλυφθεί το συμβόλαιό του. «Μίλησα ξεκάθαρα στον Ροντρίγκο και του είπα, ότι θα θέλαμε να παραμείνει στην ομάδα μας.

Μας είπε ότι θα δει τι θα γίνει γιατί πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο που έχει εκεί, είναι αδύνατον να καλυφθεί από εμάς. Αν καταφέρει να το λύσει, υπέροχα. Το συμβόλαιο του Ρέι είναι το μοναδικό που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο», είπε ο Μανσούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φερέιρα-Μαρτίνς: Δύο Πορτογάλοι στη μέση ενός πολέμου!

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις δηλώσεις γράφτηκαν αρκετές αναλήθειες από κάποιους που ασχολούνται με ρεπορτάζ άλλης ομάδας Αλλά τώρα τελευταία καίγονται και ανησυχούν για τον  ΠΑΟΚ.

Στονδικέφαλο λοιπόν δεν αγχώθηκαν ποτέ με το θέμα. Ζητούν ένα εκατομμύριο ευρώ  και πιστεύουν ότι θα αναγκαστεί να τα δώσει η Γοδόι Κρουζ αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα βρουν ομάδα για τον Ρέι.

Το συμβόλαιο τερματοφύλακα που ανήκει στον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλωστε τόσο σοβαρή ώστε να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα αφού αμείβεται με 200.000 ευρώ ετησίως νούμερο όχι τόσο  μεγάλο οπως ψευδώς γράφτηκε προχθές.

Ο ΠΑΟΚ έχει το χρόνο να διαπραγματευτεί οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για το Ρέι και η Κρουζ είναι το φαβορί.