Τρέλα για Σπαρτάκ, ουρές στην Τούμπα (pics,vid)


Sportime Team

Τρέλα για Σπαρτάκ, ουρές στην Τούμπα (pics,vid)


Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για τα ματς με τη Σπαρτάκ. Αψευδής μάρτυρας αυτό που συνέβη σήμερα (6/8) έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας. 

Από πολύ νωρίς σχηματίστηκαν ουρές με τους οπαδούς της ομάδας να σπεύδουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα της σειράς.

Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 8:40 (και όχι στις 9:00 όπως είχε ανακοινωθεί) για να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος. Για τις ανάγκες του κόσμου έχει στηθεί και ένα σταντ με κουλούρια, ένα άλλο με νερά, ενώ θέση πήρε και μια καντίνα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια (σήμερα έως τις 19:00, αύριο 9:00-19:00 και την Τετάρτη από τις 9:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα), το internet και από τα καταστήματα PUBLIC (και όχι πλέον από τα καταστήματα Γερμανός που ίσχυε μέχρι πέρυσι).

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για το ματς με τη Σπαρτάκ έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 40 ευρώ
Θύρες 2, 3: 30 ευρώ
Θύρες 5, 6: 25 ευρώ
Θύρες 4, 4A: 15 ευρώ
Θύρες 7, 7Α, 8: 15 ευρώ
VIP 3ου: 120 ευρώ
VIP 4ου: 120 ευρώ

 

***Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

***Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου με τον συνοδό τους, ωστόσο λόγω του πιθανού sold out προτείνεται η αγορά εισιτηρίου και για εκείνα για να υπάρχει εξασφαλισμένη θέση.

***Η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων ισχύει για όλες τις θύρες και μέχρι εξαντλήσεώς τους, με δεδομένο πως παράλληλα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας.

***Παράλληλα τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και μέσω Internet επί 24ώρου. Από σήμερα (6/8) στις 09:00 το σύστημα θα ανοίξει και θα γίνεται παράλληλη πώληση τόσο μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα όσο και εισιτηρίων διαρκείας μέχρι εξαντλήσεως. Την Τετάρτη (8/8), ημέρα του αγώνα, δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων διαρκείας.

φωτογραφίες: Thessnews.gr

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras