×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βαρέλα: Ανατροπή και μένει στον ΠΑΟΚ!


    Νίκος Τοσκίτσης

Βαρέλα: Ανατροπή και μένει στον ΠΑΟΚ!. Ανατροπή στο θέμα του κεντρικού αμυντικού των «ασπρόμαυρων»


Και πάνω που φάνηκε πως αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Βαρέλα, τα δεδομένα άλλαξαν! Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ανανέωση και απομένουν τα τυπικά.

Υπενθυμίζεται πως η διαφορά στο οικονομικό ήταν ούτως ή άλλως μικρή. Ωστόσο, ο Βαρέλα είχε αποφασίσει να απαντήσει αρνητικά, όταν έληξε η διορία που του είχε δώσει η ΠΑΕ. Προφανώς, όμως, υπήρξε νέα επικοινωνία και ο Αφρικανός στόπερ είναι πλέον με το… στυλό στο χέρι. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν την προσφορά τους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και το deal συνολικά θα πάει στα 4.000.000 ευρώ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η είδηση βγήκε από τον ίδιο τον Γιώργο Σαββίδη. Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε δύο ποσταρίσματα. Το πρώτο ήταν αινιγματικό με φατσούλες και χεράκια σε μαύρο φόντο. Το δεύτερο είχε τους Βαρέλα και Αντελίνο Βιεϊρίνια και το ακόλουθο σχόλιο: «Βαρέλα και Βιεϊρίνια, πανηγυρίσατε πολύ νωρίς παιδιά».

Αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτή είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τον «Δικέφαλο», καθώς δεν θα χρειαστεί να ψάχνει για στόπερ υπό την πίεση του χρόνου. Υπάρχουν, άλλωστε, τα προκριματικά του Champions League και τα κενά δεν είναι λίγα λόγω των τραυματισμών. Το επιτυχημένο δίδυμο, όμως, των Βαρέλα – Κρέσπο παραμένει και έτσι η αμυντική ισορροπία δε θα διαταραχτεί.


Τελευταία Νέα