×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βιεϊρίνια: «Αγχώθηκα όταν δεν υπήρχαν εξελίξεις με τον ΠΑΟΚ»


Μάριος Σταμπουλής

Βιεϊρίνια: «Αγχώθηκα όταν δεν υπήρχαν εξελίξεις με τον ΠΑΟΚ»


Σε μία… διαφορετική συνέντευξη στο Instagram, ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στο διάστημα πριν ανανεώσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, σε μία… συνέντευξη μέσω των Social Media, αποκάλυψε πως… αγχώθηκε το διάστημα που ήταν εκτός ομάδες, μέχρι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν τα παρατάω γιατί έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Δεν θέλω να φέρνω στο σπίτι ότι με ενοχλεί στη δουλειά μου. Αν μπορέσω να το αποφύγω να φέρω στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς θα το κάνω. Ότι περνάει από το χέρι μου ξέρω ότι θα πάει καλά. Ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να πάνε όλα καλά. Δεν τα παρατάω ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βιεϊρίνια: «Πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου το πρωτάθλημα που μας έκλεψαν το 2018»

Ξέρεις τι πέρασα τους τελευταίους μήνες. Ήμουν χωρίς ομάδα και ήξερα ότι μπορεί να μην πάνε όλα καλά. Δεν ήθελα να δείξω στη γυναίκα μου ότι είχα άγχος. Στο τέλος όμως είχα άγχος γιατί δεν υπήρχαν εξελίξεις, αλλά αγχωνόμουν. Έπρεπε να περιμένω κάποιον τρίτο γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Εγώ λόγω δουλειάς αθλούμαι καθημερινά. Όταν δεν είχα ομάδα είχα βάλει σε πρόγραμμα την καθημερινότητα μου.

Είχα το πρόγραμμα μου και δεν το άλλαζα. Πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο, μετά πήγαινα γυμναστήριο, μετά έτρωγα μεσημεριανό και μετά έκανα προπόνηση. Μέσα από κάθε δυσκολία μπορεί να βγει κάτι καλό».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras