×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βιεϊρίνια: Έχει γίνει παρεξήγηση με τον Αντρέ


Νίκος Τοσκίτσης

Βιεϊρίνια: Έχει γίνει παρεξήγηση με τον Αντρέ


Προπονήσεις με τον ΑΣ Νεάπολης κάνουν οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζοσέ Μαουρίσιο μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από πλευράς Νεάπολης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη συμπεριφορά τους στις προπονήσεις, την ανανέωση του Αντρέ  Βιεϊρίνια και το μέλλον του Πορτογάλου, αλλά και την κοινή τους χθεσινοβραδινή έξοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Μαουρίσιο – Βιερϊνια: «Κάνουμε μαζί προπονήσεις. Είναι εδώ δύο τρεις εβδομάδες με την ομάδα και προπονούνται. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που έρχονται και προπονούνται μαζί μας και τους κάναμε ένα τραπέζι».

Για το αν θα ανανεώσει ο Βιεϊρίνια: «Οι διοικούντες το ξέρουν αυτό. Προπονείται εντατικά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ίδιο και ο Μαουρίσιο. Περιμένει τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ χαμηλών τόνων ο Αντρέ. Μέσα στο γήπεδο είναι λιοντάρι ενώ έξω είναι όπως θα λέγαμε…κοριτσάκι. Δεν θέλει να ακούσει κάπου. Πήρε το αυτί μου κάποιες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού και της Ελλάδας ότι ενδιαφέρονται. Δεν άκουσα όνομα. Ξέρω ότι μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα του έκανε πρόταση».

Για το αν μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα: «Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν νομίζω ότι θέλει να πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Φυσικά θα κοιτάξει να κλείσει κάπου γιατί ζει με το ποδόσφαιρο. Είναι η ζωή του. Ενδιαφέρεται να είναι σε μια ομάδα και να περνά καλά, δεν ενδιαφέρεται για το χρηματικό. Γίνεται ένα με τα παιδιά μας εδώ. Πιστεύω ότι κάπου αλλού σκαλώνει η ιστορία με τον ΠΑΟΚ όχι στο χρηματικό. Τον παρακάλεσα μάλιστα να βγει να μιλήσει και να εξηγήσει τι συνέβη. Πιστεύω ότι δεν τον σεβάστηκαν όπως Έπρεπε. Μου φαίνεται παράξενο να μην γίνεται κάποια συζήτηση».

Δείτε εικόνα από την προπόνηση του Βιεϊρίνια

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα