Ζαμπά: «Υπέγραψε με Γκοϊανιένσε»


Βασίλης Μπαντής

Ζαμπά: «Υπέγραψε με Γκοϊανιένσε»


Ο Ζαμπά φαίνεται πως αποχωρεί άμεσα από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί στη Γκοϊανιένσε.

Ο Λέο Ζαμπά δεν έχει καταφέρει ως τώρα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας και από τότε δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής.

Όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου έχει υπογράψει ήδη με την ομάδα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Όπως διαβάσατε μέσα από το Sportime η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη.

Τα σχετικά δημοσιεύματα τονίζουν πως η συμφωνία είναι οριστική και αφορά δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι «ασπρόμαυροι» θα καλύψουν μέρος του μισθού του ποδοσφαιριστή, χωρίς να προσδιορίζεται το συγκεκριμένο ποσό. Ο δανεισμός θα είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του έτους.

Για την ώρα, δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, παρά μόνο τα σχετικά δημοσιεύματα. Πάντως, η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή σε άλλο σύλλογο πρέπει να θεωρείται δεδομένη, προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Τον ήθελε η Ταμπόφ

Ο Ζαμπά φαίνεται πως τράβηξε τα βλέμματα της ρωσικής ομάδας Ταμπόφ, καθώς κατέθεσε πρόταση στο Δικέφαλο για την απόκτησή του.

Τα παραπάνω υποστηρίζει το «mukola.net», τονίζοντας πως η Ταμπόφ κινήθηκε για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι δύο ομάδες συζήτησαν το ενδεχόμενο δανεισμού του Βραζιλιάνου άσου, την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τη σχετική πρόταση, με αποτέλεσμα να απορριφθεί, όπως αναφέρεται σχετικά.

Άλλωστε, ο εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει γνώση από το πρωτάθλημα της Ρωσίας. Ο ίδιος είχε αγωνιστεί στην Αχμάτ, από όπου και ήρθε στην Τούμπα.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news