Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την απόδοση της ομάδας.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ με γκολ στο 56′ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανοίγοντας τον… δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Σέρβος μίλησε για την εμφάνιση του Δικεφάλου, αλλά και το γεγονός πως αποδίδουν διαφορετικά όταν καταφέρνουν να βρουν πρώτοι το γκολ.

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι σήμερα, ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα, ο καιρός δε βοηθά. Οπότε είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη σήμερα», σημείωσε αρχικά.

Μιλώντας για το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα όταν βρίσκει πρώτο γκολ είπε: «Δεν ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτή η διαφοροποίηση. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, πήραμε τη νίκη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό».

Τέλος, αναφέρθηκε στα ατομικά λάθη που έκανε ο Δικέφαλος στα προηγούμενα ματς και στέρησαν βαθμούς: «Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε στα παιχνιδια που απομένουν να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Νωρίτερα, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την γενικότερη λειτουργία μας. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Είναι και θέμα εμπειρίας πολλές φορές. Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλειά τους όλη την βδομάδα που την είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια.

Πάμπλο Γκαρσία: Βάζει τις βάζεις για τον νέο ΠΑΟΚ

Γκαρσία: «Οι επιλογές ανήκουν στους παίκτες…»