ΠΑΡΑFOOTBALL

Έκλεισαν τον ΟΣΕ στην Θεσ/νίκη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Μετά την ΕΡΤ3 έκαναν ντου και στον ΟΣΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και σε συνέχεια των κινητοποίησεων τους Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» με αιφνιδιαστική τους κίνηση (η αστυνομία είχε ενημέρωση ότι οι οπαδοί θα πάνε στο αεροδρόμιο) βρέθηκαν χθες το βράδυ στο σταθμό του ΟΣΕ για να διαμαρτυρηθούν. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ...
Έκλεισαν τον ΟΣΕ στην Θεσ/νίκη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Μετά την ΕΡΤ3 έκαναν ντου και στον ΟΣΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και σε συνέχεια των κινητοποίησεων τους

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» με αιφνιδιαστική τους κίνηση (η αστυνομία είχε ενημέρωση ότι οι οπαδοί θα πάνε στο αεροδρόμιο) βρέθηκαν χθες το βράδυ στο σταθμό του ΟΣΕ για να διαμαρτυρηθούν. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα για την τιμωρία της ποδοσφαιρικής ομάδας τους ζητώντας τη δικαίωσή της στην επιτροπή Εφέσεων.

Περισσότεροι από 150 οπαδοί του «Δικεφάλου» κινήθηκαν αιφνιδιαστικά και εισέβαλαν στις αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης με σκοπό να εμποδίσουν την κίνηση των αμαξοστοιχιών. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση στην ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, που δεν έγινε ποτέ.

 

ΣΤΙΣ 18:00 H ΕΦΕΣΗ

Στις 18.00 αύριο το απόγευμα ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της ποινής που του έχει επιβληθεί. Ο «Δικέφαλος» μετά την απόφαση από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει έφεση με τη μορφή του κατ’ επείγοντος και πλέον περιμένει την ανακοίνωση από το Εφέσεων. Η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο ενώ πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο κάτι που δεν επιθυμεί ο «Δικέφαλος» που περιμένει την απόφαση και φυσικά τη δικαίωση άμεσα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πέσει η ποινή για της αφαίρεσης βαθμών (-3) αλλά και να εξαντλήσει την πιθανότητα να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, έτσι ώστε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδεχτεί με τους φιλάθλους του την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκλεισαν τον ΟΣΕ στην Θεσ/νίκη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.