ΠΑΡΑFOOTBALL

Εμεινε με την …γλύκα ο Γ.Χ.

Ο Γεωργιάδης, περιμένει το εξ αναβολής ΠΑΣ- Απόλλων για να δει «πακέτο» Κόντε και Αλμπάνη
Εμεινε με την …γλύκα ο Γ.Χ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν έβαλε μόνο προσωρινό stop στην αγωνιστική δράση αλλά και σε κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις που βρίσκονται στα σκαριά.

Για παράδειγμα, το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ αφού το …πρόλαβε η απόφαση Βασιλειάδη για αναβολή του πρωταθλήματος.

Ετσι, έμεινε με την …γλύκα ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έμαθε την αναβολή καθ΄οδόν για την πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου είχε σκοπό να δει αγωνιζόμενους δυο από τους μεταγαρφικούς στόχους του ΠΑΟΚ.

Τον αρχισκόρερ του ΠΑΣ Πέδρο Κόντε και τον επιθετικό του Απόλλωνα Χρήστο Αλμπάνη.

Ο Γ.Χ. ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του σκάουτερ στον «Δικέφαλο του Βορρά», με σκοπό να «κλέβει» τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πριν αυτοί καταλήξουν στους άλλους «μεγάλους» του πρωταθλήματος, απομένει να δώσει την τελική του εισήγηση για τους δυο ποδοσφαιριστές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμεινε με την …γλύκα ο Γ.Χ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.