ΠΑΡΑFOOTBALL

Σακούλες με μετρητά έφτασαν για τους παίκτες του Παναθηναικού στο Κορωπί!

Είχαν ξεχάσει την όψη του χρήματος - ξηγήθηκε cash ο Γιάννης
Σακούλες με μετρητά έφτασαν για τους παίκτες του Παναθηναικού στο Κορωπί!

Είχαν ξεχάσει την όψη του χρήματος – ξηγήθηκε cash ο Γιάννης

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η ώρα των πληρωμών έφτασε στον Παναθηναϊκό. Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας καταβλήθηκε μέρος των οφειλόμενων της Εταιρείας προς ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους, με τα λεφτά να έρχονται φυσικά από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, εισέπραξαν το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου. Βέβαια οι πληρωμές δεν αφορούσαν, αποκλειστικά, τα χρωστούμενα του συγκεκριμένου μήνα. Για παράδειγμα ο Οικονόμου, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, πληρώθηκε κι αυτός κανονικά τη δόση που του αναλογούσε. Η κατάθεση των χρημάτων έγινε σε δύο φάσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό κατατέθηκε μέσω τραπεζικής συναλλαγής και το υπόλοιπο, δόθηκε με μετρητά στο Κορωπί. Κάθε ποδοσφαιριστής άκουγε το όνομά του κι ακολούθως, πήγαινε να παραλάβει τον φάκελο που του αντιστοιχούσε. Εν έτη 2018, η πρακτική παράδοσης χρημάτων στο χέρι δεν είναι συνήθης. Παράλληλα, ωστόσο, δεν είναι και πρωτοφανής. Επί πολυμετοχικότητας, ενδεικτικά, τα πριμ δίνονταν με ανάλογο τρόπο στους παίκτες στην Παιανία. Επομένως, δεν μιλάμε για κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Εκτός από ποδοσφαιριστές και προπονητές, ένα μισθό πληρώθηκαν κι οι υπάλληλοι σε ΠΑΕ και Κορωπί. Πλέον, τα μηνιάτικα που οφείλονται στους τελευταίους έπεσαν στα πέντε.

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Προφανώς, η επιλογή του Αλαφούζου να προχωρήσει σε πληρωμές, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση αλλαγή στάσης από μεριάς του. Το πιο πιθανό, είναι ο μεγαλομέτοχος να ζητήσει τα λεφτά που έδωσε τώρα, από την διάδοχη κατάσταση που θα προκύψει για την ΠΑΕ. Η κίνηση του επιχειρηματία, πάντως, έχει λόγο και αιτία. Επιθυμεί να υπάρξει, έστω κι έτσι, μία κάποια κανονικότητα στο σύλλογο. Να μπει ένα «φρένο» στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και φυσικά, να μην προχωρήσουν οι παίκτες στα πιο δραστικά μέτρα, που είχαν προαναγγείλει πρόσφατα. Οπως έχει επαναλάβει το Sportime, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Σε μία περίοδο, δηλαδή, που προετοιμάζεται η παράδοση της ΠΑΕ από τον Αλαφούζου, σ’ ένα νέο επενδυτικό σχήμα. Για να γίνει πράξη αυτό, θα πρέπει στην Εταιρεία να υπάρχει μία σχετική ομαλότητα, που θα εγγυάται την ορθολογική μετάβαση. Οι πληρωμές, είναι ένα μέτρο προς αυτή την κατεύθυνση.

«Καλύτεροι ως σύνολο»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Φάληρο, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μιλώντας στη Nova, ο 49χρονος τεχνικός υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κάποιες καλές μονάδες, όμως οι «πράσινοι» είναι πιο δυνατοί σαν σύνολο μες στο γήπεδο. Επίσης, ο Ουζουνίδης τόνισε ότι η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων δεν παίζει ρόλο σ’ ένα ντέρμπι σαν κι αυτό. Ερωτώμενος για τον Κουρμπέλη, ο Ελληνας προπονητής επισήμανε ότι δεν είναι σίγουρο πως θ’ αγωνιστεί στο αυριανό ματς, ενώ τέλος, σχετικά με το αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στο «τριφύλλι», είπε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για το αν θα ανανεώσω. Εγώ ξέρω ότι το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι και είναι λογικό η διοίκηση να κάνει ό,τι νομίζει. Και εγώ να δω επίσης τι θα κάνω».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σακούλες με μετρητά έφτασαν για τους παίκτες του Παναθηναικού στο Κορωπί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.