ΠΑΡΑFOOTBALL

Με ποιους είναι έξαλλος ο Μελισσανίδης;

Εκνευρισμένος φέρεται να είναι ο «τίγρης», με το πως εξελίσεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ
Με ποιους είναι έξαλλος ο Μελισσανίδης;

Όλα πάνε στραβά στον αγωνιστικό χώρο για την ΑΕΚ, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος για κάτι άλλο που συμβαίνει στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο Sportime, ο «τίγρης» είναι πολύ ενοχλημένος με τον τρόπο που εξελίσσεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Γενάρη. Αναφέρεται χαρακτηριστικά, πως ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου», έλεγε ατάκες τύπου «δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ», ενδεικτικό της ενόχλησής του, για το ότι το επιτελείο της ομάδας, δεν έχει κάνει την δουλειά που θα περίμενε και ο ίδιος.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει… «καμπανάκι» για κάποιους, καθώς και το καλοκαίρι δεν έλειψαν τα προβλήματα στο κομμάτι αυτό, εντός της ομάδας. Και αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση, αν έρθουν αλλαγές…

ΑΕΚ: Η πραγματικότητα με Ουζουνίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με ποιους είναι έξαλλος ο Μελισσανίδης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.