ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Καρυπίδης «δείχνει» τον νέο τεχνικό διευθυντή

Ο πρόεδρος του Άρη, ψάχνεται για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή της ομάδας
Ο Καρυπίδης «δείχνει» τον νέο τεχνικό διευθυντή

Μετά από 4 χρόνια και την περιπέτεια του Άρη στις χαμηλότερες κατηγορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πλέον εκεί που ανήκει.

Έτσι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο σχεδιασμός να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Super League και να πρωταγωνιστήσει.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην έντυπη έκδοση του Sportime και την στήλη «Παρασκήνια», ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε στην Αμερική για να μιλήσει με επενδυτές, ωστόσο αυτό που κατάφερε ήταν να πάρει χορηγία που αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ.

Ακόμα γίνεται γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, είχε συνάντηση με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος παρουσιάζεται ως το φαβορί για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα φαίνεται ότι οι δύο τους μίλησαν και για πιο συγκεκριμένα ζητήματα στο ραντεβού τους, όπως τα συμβόλαια μερικών παικτών.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει τελικά τι θα γίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως θα εξελιχτεί το μεταγραφικό καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καρυπίδης «δείχνει» τον νέο τεχνικό διευθυντή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.