ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Δεν είναι σίγουρο πως θα φύγει ο Λε Ταλέκ – Οι εξελίξεις με τον Γάλλο χαφ!

Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο για τον Λε Ταλέκ που τελικώς μπορεί να παραμείνει στην ΑΕΚ!
ΑΕΚ: Δεν είναι σίγουρο πως θα φύγει ο Λε Ταλέκ – Οι εξελίξεις με τον Γάλλο χαφ!

Όσο η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της, έχει ήδη ανοίξει πέριξ της ΑΕΚ η κουβέντα για τον Ντεμιάν Λε Ταλέκ και το συμβόλαιό του.

Από αυτή εδώ τη γωνιά το θέμα έχει ήδη σχολιαστεί και αναλυθεί αλλά καλό θα είναι να υπενθυμιστούν ορισμένα δεδομένα.

Ο Λε Ταλέκ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως και το καλοκαίρι του 2023 και το οποίο είναι κοντά στις 650.000 ευρώ. Γνωστά αυτά.

Επίσης, φέτος ο Γάλλος χαφ που μπορεί να παίξει και ως στόπερ αλλά στην Ένωση κανείς δεν φρόντισε να τον δοκιμάσει, έχει ήδη γράψει 29 ματς με 1 γκολ αλλά βασικός ήταν (όπως είναι λογικό) επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Του προπονητή δηλαδή που τον έφερε και στην Ελλάδα. Ο Λε Ταλέκ είναι επαγγελματίας στο 100%, πάει πάντα στην ώρα του στην προπόνηση και δεν έχει προκαλέσει θέματα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», το αν θα φύγει από την ΑΕΚ, είναι συμπέρασμα που καλό θα είναι να μην εκφράζεται με βεβαιότητα.

Έως τώρα οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να διευθετηθούν ορισμένα δεδομένα. Δεδομένα που θέλουν συζήτηση.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.