×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Δύσκολα θα… ψηθεί ο Πόνσε


    Sportime Team

ΑΕΚ: Δύσκολα θα… ψηθεί ο Πόνσε


Ο Εσεκιέλ Πόνσε ήταν άψογος στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αν συνεχίσει έτσι θα βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ σχετικά με την υψηλή ρήτρα που διαθέτει η αγορά του.

Όπως όμως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο Sportime της Τετάρτης, το θέμα δεν είναι κατά πόσο η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει τα 6 εκατ. ευρώ για την αγορά του Πόνσο, αλλά κατά πόσο ο ίδιος… ψήνεται να μείνει!

Διαβάστε αναλυτικά: «Δεν ξέρω τι θα πουν τα παιδιά του ρεπορτάζ ΑΕΚ. Από εδώ είχατε διαβάσει, μήνες τώρα, πως η κλεψύδρα του χρόνου του Ουζουνίδη έχει γυρίσει και μετράει αντίστροφα. Χωρίς… αντιστροφή. Το μόνο που μπορεί να περισώσει είναι να βγάλει την χρονιά στην ΑΕΚ, τίποτα άλλο. Μην τα ξαναλέμε: προπονητής που έχει χάσει κόσμο, αποδυτήρια κι έστω μέρος της διοίκησης, προπονητής που κρίνεται παιχνίδι το παιχνίδι, μοιραία δεν μπορεί να σταθεί.

Αυτό που ενδιαφέρει εμένα, δεν είναι ο Ουζουνίδης. Ο Πόνσε είναι. Το παλικαράκι δείχνει συνεχώς πως το γκολ το «έχει». Τις… φορίσιες κινήσεις, θέσεις, συμπεριφορά τα έχει όλα. Δεν είναι… Αραούχο, αλλά δεν είναι Αραούχο ούτε και εξωγηπεδικά (καταλαβαινόμαστε νομίζω…), είναι όμως 22 χρονών με όλο το μέλλον μπροστά του.

Τα 6 εκατ. ευρώ του buy-out που έχει η ΑΕΚ μοιάζουν… βουνό κι αν ρωτάγατε πριν έναν μήνα, άπαντες θα ορκίζονταν πως δεν πρόκειται να δοθούν. Αν, όμως, ο Πόνσε συνεχίσει α λα Γιάννινα, διάθεση μπορεί να υπάρξει. Μπορεί, μην παρεξηγηθώ. Το κακό στην ιστορία, όμως, είναι πως ο Πόνσε (ο οποίος δεν έχει υπογράψει, όπως ο Μπογέ, συμβόλαιο σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί το buy-out) δεν ενθουσιάζεται με την σκέψη της παραμονής στην Ελλάδα…».

Αυτό και πολλά άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.


Τελευταία Νέα