ΑΕΚ: Επιτέλους έγινε αυτό με τον Λε Ταλέκ

Η κίνηση Οφρυδόπουλου και τα αγωνιστικά οφέλη της ΑΕΚ από τον Λε Ταλέκ

Πρώτοι εδώ. Από αυτή εδώ την στήλη είχατε διαβάσει/ενημερωθεί πως η σκέψη για να παίξει ο Νταμιάν Λε Ταλέκ στόπερ στην ΑΕΚ υπήρχε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έπρεπε η Ένωση να φτάσει στην αγωνιστική καταστροφή για να ενεργοποιηθεί αυτή η σκέψη και αυτό συνέβη σε ένα αδιάφορο ματς με τον Ολυμπιακό. Και με το σύστημα που παρέταξε ο Οφρυδόπουλος να είναι με 3 κεντρικούς αμυντικούς, δηλαδή πιο safe από ποτέ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», όσοι είδαν τον αγώνα και είχαν την ψύχραιμη ματιά να τον τσεκάρουν και λίγο τακτικά, παρατήρησαν πως ο Λε Ταλέκ ήταν μια χαρά σε αυτό το κομμάτι του αγώνα αν και δεν είχε παίξει σε τριάδα με Μήτογλου και Σβάρνα.

Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι πως στην ΑΕΚ θα μπορούσαν να το πράξουν νωρίτερα και να είχαν αγωνιστικά οφέλη μια και ο Λε Ταλέκ είχε μεγάλη εμπειρία ως στόπερ στη Ligue 1.

Όσο για το μέλλον του ας μη βιαστεί να το προδικάσει, ο 32χρονος Γάλλος άσος έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2023 (30 ματς/1 γκολ φέτος).

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!