ΑΕΚ: Η αγορά αλλάζει τα δεδομένα για Ολιβέιρα - Λιβάια

ΑΕΚ: Η αγορά αρχίζει και σφίγγει εκ νέου μετά την εμφάνιση του δεύτερου κύματος του Covid-19 σε ολάκερη την Ευρώπη. Defacto, θα αφήσει τα σημάδια του και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εν προκειμένω, Ολιβέιρα και Λιβάια. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», για τον πρώτο φαντάζει πια ουτοπία η ανατροπή και...

ΑΕΚ: Η αγορά αρχίζει και σφίγγει εκ νέου μετά την εμφάνιση του δεύτερου κύματος του Covid-19 σε ολάκερη την Ευρώπη. Defacto, θα αφήσει τα σημάδια του και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εν προκειμένω, Ολιβέιρα και Λιβάια. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», για τον πρώτο φαντάζει πια ουτοπία η ανατροπή και με ένα 500αρικο ο «Δικέφαλος» δεν θα έλεγε όχι να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 8/11/1931: Η ΑΕΚ αναδεικνύεται πρώτη Κυπελλούχος Ελλάδας στην ιστορία του θεσμού

Πλέον, είναι «αγκάθι» και όχι πολυτέλεια. Ο έτερος είναι διαφορετικό κεφάλαιο για τον οργανισμό της ΑΕΚ. Πάντως, ο Μελισσανίδης δεν αλλάζει τακτική. Δε «σπάει» τον πάγο.

Αφήνει τον χρόνο να τρέξει με οποιοδήποτε κόστος. Η πρόταση συγκεκριμένη και δεν αλλάζει για την επόμενη 3ετία! Ο Λιβάια είναι 27, δεν κάνει χρονιά-πάταγο, δεν υπάρχει στις κλήσεις της Κροατίας. Μήπως να σκεφτεί να πέσει κάτω από το 1,2 που αξίωνε;