ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Λυτούς και δεμένους για χάρη του Τσούμπερ!

Στην ΑΕΚ έχουν πέσει όλη πάνω από τον Ελβετό μέσο. Σκανάρουν τα πάντα προκειμένου να είναι εκ νέου ηγέτης εντός γηπέδου.
ΑΕΚ: Λυτούς και δεμένους για χάρη του Τσούμπερ!

Ο Στίβεν Τσούμπερ πριν λίγο καιρό έψαχνε σπίτι για μόνιμη κατοικία στη χώρα μας. Τόσο καλά αισθανόταν με την παρουσία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Εσχάτως άλλαξαν τα πράγματα και η «Ένωση» το ψάχνει από παντού. 

Δεν είναι προσωπικό απωθημένο, μήτε εγωισμός! Ποδοσφαιρικός ρεαλισμός λέγεται και επένδυση κατ’ επέκταση μια και η οψιόν αγοράς του έχει οριστεί στα 2 μύρια. Συν του ότι αποτελεί ένα από τα 3 μεγαλύτερα συμβόλαια στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. 

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Στίβεν Τσούμπερ το τελευταίο διάστημα δεν βγάζει εντός γηπέδου τη φρεσκάδα που έβγαζε στο ξεκίνημα (8 σερί αγώνες στη Super League 1, δίχως γκολ/ασίστ). Φυσικά αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο κι από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.

Έχει αναλάβει δράση ο ίδιος για να μάθει «τις πταίει» με τον Ελβετό winger που ξεκίνησε εμφατικά και πλέον… ρετάρει! 

Η καλοπροαίρετη έρευνα της ΑΕΚ έχει να κάνει με τον κύκλο του, που κυκλοφορεί, τι λέει ακόμη και σε συμπαίκτες του και φυσικά με την θέληση του ιδίου να γίνει ο επόμενος leader του «Δικεφάλου». Αυτός είναι ο σκοπός όλων των πλευρών. Γι’ αυτό και έχουν πέσει όλοι πάνω του το τελευταίο διάστημα. Αν ο Ελβετός πιάσει τα στάνταρ της εκκίνησης της σεζόν, θα ανέβει όλη η ομάδα. Αυτό περιμένει και ο Αργύρης Γιαννίκης άλλωστε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Λυτούς και δεμένους για χάρη του Τσούμπερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…