ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι έχει πέραση – Πολλά τα χρήματα που συζητιούνται για την πάρτη του

Ο Κριχόβιακ είναι ο φιρμάτος Πολωνός, αλλά και ο Σιμάνσκι δεν πάει πίσω. Η ΑΕΚ ξέρει πως μπορεί να περιμένει καλά χρήματα στο άμεσο μέλλον.

ΑΕΚ: Ο Νταμιάν Σιμάνσκι έχει πέραση στη διεθνή αγορά. Ο Πολωνός χαφ ανήκει σε ένα από τα top γραφεία μάνατζερ, είναι σε καλή ηλικία και θα πάει και Μουντιάλ. Με άλλα λόγια, η «Ένωση» περιμένει να βγάλει πολύ καλά χρήματα προσεχώς.

Μπορεί να μην έκανε εντυπωσιακή χρονιά όσον αφορά τα νούμερα, έχοντας σε 36 ματς, δύο γκολ και τρεις τελικές πάσες, ωστόσο έχει προφίλ που πείθει και απασχολεί.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», αφότου εμφανίστηκε ο Κριχόβιακ ήταν αχτίδα φωτός στο αγωνιστικό ναυάγιο της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Η Unidos (σ.σ.: ανάμεσα στα Top 5 agency της Πολωνίας) ήδη έχει βγάλει τον πελάτη της στην αγορά: «6 μύρια και βλέπουμε», η ατάκα που ΄χει εισπράξει επίσημα από τον «Δικέφαλο» για τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

ΜΗΝ ξεχνάμε πως 1,5 μύριο έφθασε το deal αγοράς του από την Αχμάτ Γκρόζνι. Η ΑΕΚ, πάντως, δεν έχει καμία πρεμούρα για την πώληση του Πολωνού κεντρώου μια και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.