ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Θέλει παίκτη από Ρωσία, Ουκρανία – Σε αυτή θέση, όλες οι εξελίξεις

Μετά τον Κριχόβιακ, η ΑΕΚ ψάχνεται και πάλι στην αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας
ΑΕΚ: Θέλει παίκτη από Ρωσία, Ουκρανία – Σε αυτή θέση, όλες οι εξελίξεις

Ακόμα κάτι από ΑΕΚ αλλά λίγο πιο αισιόδοξο σε σχέση με τα προηγούμενα. Λέγεται ότι η πρώτη πιο σοβαρή προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται είτε στο πρωτάθλημα της Ρωσίας είτε της Ουκρανίας.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», είναι μια περίπτωση που είχε τσεκαριστεί προ Αλμέιδα αλλά όταν έγινε γνωστή στον νυν τεχνικό της ομάδας, εκφράστηκε θετικά.

Βέβαια, στην ΑΕΚ τίποτα δεν είναι σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, εδώ κανείς δεν ξέρει ακόμα αν η ομάδα θα παίξει Ευρώπη ή όχι. Ελλάδα είμαστε εξάλλου.

Η ΑΕΚ λοιπόν συνεχίζει να τσεκάρει ή τουλάχιστον τσέκαρε τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας, από εκεί δηλαδή που πήρε τον Κριχόβιακ.

Με τις ρωσικές ομάδες εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και με τα οικονομικά τους να είναι άνω κάτω και τις ουκρανικές ομάδες να μη γνωρίζουν πότε και αν θα παίξουν μπάλα, η κατάσταση είναι ρευστή.

Από εκεί λοιπόν φαίνεται να υπάρχει μια περίπτωση που αρέσει ή τουλάχιστον άρεσε στην ΑΕΚ και αφορά τη θέση του επιθετικού.

Μια και για Τσιτσαρίτο που γράφουν οι μεξικάνοι δε φαίνεται να έχει δόση αλήθειας.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Θέλει παίκτη από Ρωσία, Ουκρανία – Σε αυτή θέση, όλες οι εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.