Δεν είναι εύκολο να ταιριάζει με προπονητή ο Αλέξης Κούγιας. Αυτό έχει δείξει η ιστορία για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Ωστόσο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου φαίνεται πως έχει «δέσει». Δεν αναφερόμαστε μόνο στο γεγονός πως από το καλοκαίρι έως τώρα θέμα προπονητή ουδέποτε τέθηκε. Μοιάζει αυτονόητο αυτό με τη δουλειά που έχει κάνει ο 46χρονος...

Δεν είναι εύκολο να ταιριάζει με προπονητή ο Αλέξης Κούγιας. Αυτό έχει δείξει η ιστορία για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Ωστόσο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου φαίνεται πως έχει «δέσει».

Δεν αναφερόμαστε μόνο στο γεγονός πως από το καλοκαίρι έως τώρα θέμα προπονητή ουδέποτε τέθηκε. Μοιάζει αυτονόητο αυτό με τη δουλειά που έχει κάνει ο 46χρονος τεχνικός. Δεν θυμούνται πολλοί και σε τι κατάσταση παρέλαβε την ΑΕΛ. Μία ομάδα παρατημένη, απροπόνητη εντελώς και με υπεράριθμο ρόστερ. Δεν είχε κάνει εκείνος την προετοιμασία και προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Όλα αυτά δεν τα ξεχνάει ο Κούγιας, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή προπονητή μέσα στην προετοιμασία! Ενδεικτικό αυτό του τι συνέβαινε…

Το… παράσημο του Γρηγορίου, όμως, είναι άλλο. «Το αγωνιστικό μέλλον (επιλογές ποδοσφαιριστών – αποχωρήσεις – μεταγραφές – προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών- εξαρτάται αποκλειστικά από τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του», ανέφερε σε πρόσφατη δήλωσή του ο Κούγιας. Ατάκα που δείχνει αρκετά για την εκτίμηση που του έχει ο γνωστός ποινικολόγος.

Και επειδή τα λόγια από μόνα τους λένε πολλά, οι πράξεις το επιβεβαιώνουν αυτό. Σκεφτείτε ότι ο Φατιόν, ποδοσφαιρικό παιδί του Κούγια, είναι πλέον στη μαύρη λίστα. Προσθέστε και ότι όλοι οι μάνατζερ πια με το που παίρνουν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη της ομάδας ακούνε το «μίλα με τον Γρηγορίου, του έχω δώσει την ομάδα εν λευκώ». Όλα αυτά δείχνουν πως μάλλον κάνει κάτι σωστά ο κόουτς των «βυσσινί», για να έχει καταφέρει κάτι που για πολλούς έμοιαζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram