ΠΑΡΑFOOTBALL

Ανόρθωση: Το μπέρδεμα με τον Ρισβάνη και οι πληρωμές

Κάποιες φορές είναι εύκολο να μπερδευτείς. Συνέβη και σε εμάς με την υπόθεση του Σπύρου Ρισβάνη. Η Ανόρθωση είναι… κυρία στις πληρωμές της τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής.  Καθυστερήσεις υπήρξαν, αλλά προ ημερών καταβλήθηκε κανονικά η δόση του Φεβρουαρίου και άμεσα αναμένεται και μπουν τα χρήματα και για τον Μάρτιο. Έτσι η Ανόρθωση ουσιαστικά...
Ανόρθωση: Το μπέρδεμα με τον Ρισβάνη και οι πληρωμές

Κάποιες φορές είναι εύκολο να μπερδευτείς. Συνέβη και σε εμάς με την υπόθεση του Σπύρου Ρισβάνη. Η Ανόρθωση είναι… κυρία στις πληρωμές της τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής. 

Καθυστερήσεις υπήρξαν, αλλά προ ημερών καταβλήθηκε κανονικά η δόση του Φεβρουαρίου και άμεσα αναμένεται και μπουν τα χρήματα και για τον Μάρτιο. Έτσι η Ανόρθωση ουσιαστικά θα είναι εντάξει απέναντι σε όλους. Εξήγηση για τη σχετική καθυστέρηση υπάρχει και αφορά σε κάποια έσοδα που αναμένονταν από χορηγούς και δεν μπήκαν την ώρα που έπρεπε στα ταμεία της ομάδας.

Η διαφορά είναι πως εκεί οι πληρωμές γίνονται στη μέση του μήνα. Περίπου στις 15 του μηνός μπαίνουν τα χρήματα στους παίκτες και εκεί έγινε το μπέρδεμα. Άλλος μετράει από τη στιγμή που μπαίνει ο μήνας, άλλος όχι. Γι’ αυτό και το χρονικό διάστημα φαινόταν μεγαλύτερο, ενώ δεν ήταν.

Σε κάθε περίπτωση οι μεγάλοι της Κύπρου έχουν να το λένε πως στις υποχρεώσεις τους είναι εντάξει. Πολλές φορές πιο συνεπείς και από τα δικά μας κλαμπ. Και η Ανόρθωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι’ αυτό και ο Ρισβάνης τοποθετήθηκε σχετικά και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανόρθωση: Το μπέρδεμα με τον Ρισβάνη και οι πληρωμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.