Αποκάλυψη: Με τοπ γραφείο μάνατζερ κινείται για Αγγλία ο Μπα στην Αγγλία

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουσεϊνού Μπα ήρθε ως bet! Με τον γνωστό μεσάζοντα. Την ίδια φάμπρικα παραγωγής από την Γαλλία, την Αζαξιό προς το λιμάνι. Θεωρητικά, εμφανίστηκε στο Ρέντη για να πάρει μέρος στην προετοιμασία, βλέποντας και κάνοντας να αποτελεί μέρος της 5άδας των στόπερ και ίδωμεν… Έφαγε το πρώτο 6μηνο μαθαίνοντας τα βασικά. Ποδοσφαιρικά, τακτικά....

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουσεϊνού Μπα ήρθε ως bet! Με τον γνωστό μεσάζοντα. Την ίδια φάμπρικα παραγωγής από την Γαλλία, την Αζαξιό προς το λιμάνι. Θεωρητικά, εμφανίστηκε στο Ρέντη για να πάρει μέρος στην προετοιμασία, βλέποντας και κάνοντας να αποτελεί μέρος της 5άδας των στόπερ και ίδωμεν…

Έφαγε το πρώτο 6μηνο μαθαίνοντας τα βασικά. Ποδοσφαιρικά, τακτικά. Εργάτης και υπάκουος σε όλα. Δούλεψε και καθημερινά εξτρά για να βάλει «μούσκουλα». Πήρε 6-7 μυϊκά κιλά.

Ο «γκελαδόρος» Μεριά και το πρόβλημα που προέκυψε στον «αδερφό» του Σισέ από την εξέδρα τον έφεραν στο γήπεδο. Δίπλα στον Σεμέντο. Μέσα στο 2020 αποτελεί την αποκάλυψη του Ολυμπιακού. Μέσα σε 96 ημέρες έδωσε 16 ματς και πήρε σχεδόν άριστα. Συστήθηκε διεθνώς.

Έβγαλε τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση ανεύρεσης (και δεύτερου) στόπερ το επόμενο καλοκαίρι και του δημιούργησε ευχάριστο «πονοκέφαλο».

Το όνομά του άρχισε να ψιθυρίζεται. Κάποιος…  Μανέ φέρεται να τον έχει συστήσει στο scouting department της Λίβερπουλ. Αν δε φροντίσει το πατριωτάκι τους ποιον θα στηρίξει;

Το ζουμί, πάντως, για τον monsieur, Ουσεϊνού Μπα είναι άλλο. Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Παρασκήνια» στο Sportime του Σαββάτου, το βράδυ στο «Emirates» έκανε κόσμο και κοσμάκη να ρωτήσει για χάρη του. Από τον Ντέιβιντ Μόγες μέχρι τον Ντέιβιντ Λόκγουντ. Ποιος είναι ο τελευταίος;

Το Νο2 πίσω από τον Τζόναθαν Μπαρνέτ στην Stellar. Μία εκ των 5 κορυφαίων εταιρειών εκπροσώπησης παικτών παγκοσμίως. Έχουμε και λέμε: Σαούλ, Πίκφορντ, Κονατέ, Τσίλγουελ, Μάουντ. Στον λεγάμενο έκανε κλικ το πακέτο Μπα.

Ξεσκόνισε ατζέντα, πήρε τηλέφωνα, «ενόχλησε» μέσω συνδέσμου τον Ολυμπιακό και κατέληξε στην επαφή με τον original ατζέντη του, τον Πιέρ Ισά. Τον άνθρωπο που εμπιστεύεται ο Ολυμπιακός και ήταν εκείνος που έβγαλε τον Μπα από την αφάνεια.

Απώτερος σκοπός το promotion του 24χρονου από την Σενεγάλη στην αγορά της Αγγλίας αποκλειστικά. Mandates και τέτοια δεν υπογράφησαν με τον Ισά να αναμένει πρώτα τις πράξεις.

Εξάλλου, τόσο ο ίδιος, όσο και ο πελάτης του δε βιάζονται για το επόμενο βήμα.

Πόσο μάλλον, ο Ολυμπιακός που θέλει να «χτίσει» υπεραξία πάνω στον Μπα.

To be continued…