Φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Αποστολάκης βρήκε ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να παίζει περισσότερο. Αυτό τουλάχιστον ήταν το πλάνο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον πίστευε και γι’ αυτό εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ντεμπούτο και γκολ στο Κύπελλο, αλλά η συνέχεια μη αναμενόμενη. Σε πέντε ματς πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος δεν έχει κερδίσει τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Αυτό είναι και το πρόβλημα.

Μόλις ολοκληρωθεί η φετινή αποτυχημένη για τα στάνταρ του κλαμπ σεζόν, οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολύ μεγάλες. Αυτό που λένε στην Κύπρο μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι πως η μισή ομάδα θα αλλάξει. Η «σκούπα» παίρνει μπάλα και τον 21χρονο.

Φυσικά από τη στιγμή που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και οι απολαβές του δεν είναι μικρές, δεν θα είναι και τόσο εύκολο να βρεθεί μία λύση. Ωστόσο, κανένας δεν θέλει να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και γι’ αυτό οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να πάει κάπου να παίξει.

Από το κύμα αποχωρήσεων που θα προκύψει στον ΑΠΟΕΛ, εκείνος που αναμένεται να τη γλιτώσει είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Πρόκειται για τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με έξι γκολ και ένα ακόμη στο Κύπελλο. Ο 28χρονος, που έχει ούτως ή άλλως συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα, υπολογίζεται κανονικά.