Άρης: Ο Μπούργος τα αλλάζει όλα – Ποιους θα φέρει για τα δύο αγαπημένα του συστήματα!

Πολλές οι αλλαγές που αναμένονται στον Άρη. Ο Χερμάν Μπούργος θέλει να παίξει αλλιώς και οι μεταγραφές θα είναι ανάλογες!

Ο Άρης του Χερμάν Μπούργος θα παίζει 4-3-3 και 3-4-3. Για να το κάνει αυτό ο Αργεντινός τεχνικός θέλει άλλους παίκτες από αυτούς που έχει. Έγινε αναφορά για τους παίκτες που χρειάζεται στον Άρη κι αυτός είναι ο λόγος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Μπούργος και ο Καρυπίδης είχαν επαφή και εκφράστηκαν τα… θέλω του Αργεντινού.

Αξίωσε την απόκτηση ενός εν δυνάμει βασικού στόπερ για να αυξήσει τον ανταγωνισμό ανάμεσα σε Μπράμπετς, Φαμπιάνο και για να του «λύσει» τα χέρια όταν θέλει να παίξει με 3 κεντρικούς αμυντικούς.

Δική του επιθυμία και έγινε πραγματικότητα ήταν η ανατροπή-ανανέωση του συμβολαίου του Κουέστα. Δική του εισήγηση είναι η προσθήκη δύο βασικών μπακ (σ.σ.: αναπληρωματικοί οι Εμπακατά, Πιρσμάν αντίστοιχα).

Δύο παίκτες στον άξονα με προφίλ made in Argentina (σ.σ.: αθλητικά σκαριά με εκτόπισμα και spirit νικητή), έναν βασικό winger μαζί με Ματέο Γκαρσία, Ιτούμπε και Πάλμα και φυσικά έναν target man για να πλαισιώνει τον Καμαρά. Στο μυαλό του ο Μανσίνι είναι σχεδόν φευγάτος!