Άρης: Πατάει… γκάζι για μεταγραφές!

Ο Άρης περιμένει να τελειώσει το θέμα του CAS και αρχίζει τις προσθήκες!

Μέρες αγωνίας είναι αυτές που διανύει ο Άρης. Θεωρητικά ήρθε η μεγάλη στιγμή να αποφασίσει το CAS για την υπόθεση της μεταγραφής του Ντουρμισάι.

Αυτό περιμένουν και ακόμα δεν έχουν αρχίσει τις προσθήκες πλην της επένδυσης με τον Πάλμα. Παίκτες φυσικά κοιτούν σε διάφορες θέσεις.

Στόπερ, χαφ, εξτρέμ, φορ είναι θέσεις που απασχολούν. Προσθέστε και τη δεδομένη επιθυμία να αποκτηθεί ο Πίρσμαν. Καταγεγραμμένο από το προηγούμενο καλοκαίρι στο Sportime το «κίτρινο» ενδιαφέρον για τον Βέλγο.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο Άρης την τελική του κίνηση έως τώρα δεν την έχει κάνει.

Περιμένει την κατάλληλη στιγμή γνωρίζοντας και την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, εκείνο που θα ήθελαν περισσότερο από κάθε άλλο στο κλαμπ είναι έναν επιτελικό χαφ και έναν φορ. Για τη δεύτερη θέση ό,τι και να έχουν δει, προς το παρόν δεν έχει πείσει.

Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για αποχωρήσεις. Οι περισσότερες κινήσεις έχουν πέσει στο κενό, αλλά κάποιοι πιο αισιόδοξοι βλέπουν φως τουλάχιστον στην υπόθεση του Ντουάρτε. Να τους πιστέψω;