×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Δίνει… γάντια βασικού στον Μανδά


    Γεράσιμος Μανωλίδης

Ατρόμητος: Δίνει… γάντια βασικού στον Μανδά


Ατρόμητος: Σε εποχές μνημονίου, οι οικονομολόγοι είχαν λιώσει την καραμέλα: «οι κρίσεις γεννούν ευκαιρίες»! Στην προκειμένη περίπτωση η επονομαζόμενη αόρατη απειλή που εκφράζει ο Covid-19 έχει παραλύσει την αγορά και «παγώσει» το μέλλον κάθε ομάδας.

Οπότε λογικό και επόμενο όταν με το καλό επιστρέψει η κανονικότητα στη ζωή μας κάθε μία εξ αυτών να πάρει τα ανάλογα μέτρα λιτότητας και να «επενδύσει» εν οίκω.

Χρήστος Μανδάς!

Το Νο1 κεφάλαιο των ακαδημιών του Ατρόμητου για το μέλλον. Αγωνιστικό και οικονομικό. Μεγαλύτερης αξίας ακόμη και από του Λημνιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ατρόμητος: Το μήνυμα των «Fentagin» (pic)

Σε ηλικία 18 ετών φέτος μετράει ήδη 10 ματς! Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2022 και υπάρχει buy out 2 εκατ. ευρώ για την πώλησή του. Ο Ατρόμητος φέτος τον «έψησε» πειραματικά και τη νέα σεζόν σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον χρίσει Νο1 για να τον βγάλει στη βιτρίνα και το επόμενο καλοκαίρι να κάνει απόσβεση της επένδυσής του.

Οι συγκυρίες (χρονικά και οικονομικά), εξάλλου, το ευνοούν. Στο Περιστέρι θέλουν να δώσουν τα «γάντια» στον μικρό και να τον πλαισιώσουν με έναν έμπειρο τερματοφύλακα που να μην κοστίζει πάνω από 100 χιλιάρικα.

Οπερ σημαίνει πως ο Μπάλαζ Μέγερι δεν έχει μέλλον στον Ατρόμητο και ήδη ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει ρίξει το σύνθημα στην αγορά, αναμένοντας τις ανάλογες προτάσεις.

Ο Ατρόμητος ήταν ο ίδιος που φέτος προστάτεψε τον Μανδά μετά τα λάθη του με την ΑΕΚ και «πάγωσε» το χρόνο της ανέλιξής του για να μην τον κάψει. Πλέον, όλα είναι καθαρά στο χέρι (κυριολεκτικά) του Μανδά για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του club και να το εξαργυρώσει με μία μεταγραφή στο εγγύς μέλλον…