×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Οι προτάσεις για Γκάλο πριν το Περιστέρι


    Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Οι προτάσεις για Γκάλο πριν το Περιστέρι


Με τον Ροντρίγκο Γκάλο έκλεισε για φέτος το ρόστερ του ο Ατρόμητος. Ήταν η τελευταία μεταγραφική πινελιά. Και μάλιστα αρκετά ηχηρή.

Δεν είναι μόνο ότι μέχρι πρότινος έπαιζε στην ΑΕΚ. Το βασικό θέμα είναι πως εκεί το κασέ του ήταν λίγο πάνω από 250.000 ευρώ. Λεφτά που ο Ατρόμητος σε καμία περίπτωση δε θα έδινε για κανέναν. Σκεφτείτε ότι ο Απόστολος Βέλλιος έχει ένα συμβόλαιο κοντά στις 180.000 ευρώ και είναι το πιο υψηλό. Λίγο πιο κάτω κυμαίνεται αυτό του Φάρλεϊ Ρόσα.

Με πόσα έκλεισε ο Γκάλο; Κάτι παραπάνω από 100άρικο πήρε ο Βραζιλιάνος. Και ο λόγος που δέχτηκε να «πέσει» τόσο ήταν η επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα.

Προτάσεις, πάντως, είχε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ. Μόνο από την Κύπρο δύο ήταν οι ομάδες που του χτύπησαν την πόρτα και με πολύ καλά χρήματα.

Η μία ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας. Του προσέφερε 200.000 ευρώ, αλλά εκείνος ενημέρωσε τότε πως περίμενε τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ήταν διατεθειμένοι να δώσουν ένα 50άρικο πιο πάνω. Ωστόσο, συμφωνία δεν επιτεύχθηκε ούτε με αυτούς και από την όλη ιστορία κερδισμένος βγήκε φυσικά ο Ατρόμητος…


Τελευταία Νέα