ΠΑΡΑFOOTBALL

Ατρόμητος: Τόσο το ήθελε ο Ρισβάνης

Ένα 100άρικο έβγαζε προς τα έξω πως ήθελε ο Ατρόμητος προκειμένου να αφήσει τον Σπύρο Ρισβάνη να αποχωρήσει. Ακούστηκε, μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες πως ο λόγος που υπήρχε μία καθυστέρηση στη μετακίνησή του στην Ανόρθωση ήταν πως δεν έχει πάρει τα χρήματα από τους Κύπριους. Αυτό που προκύπτει, πάντως, είναι ότι η Ανόρθωση τελικά δεν...
Ατρόμητος: Τόσο το ήθελε ο Ρισβάνης

Ένα 100άρικο έβγαζε προς τα έξω πως ήθελε ο Ατρόμητος προκειμένου να αφήσει τον Σπύρο Ρισβάνη να αποχωρήσει. Ακούστηκε, μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες πως ο λόγος που υπήρχε μία καθυστέρηση στη μετακίνησή του στην Ανόρθωση ήταν πως δεν έχει πάρει τα χρήματα από τους Κύπριους.

Αυτό που προκύπτει, πάντως, είναι ότι η Ανόρθωση τελικά δεν έδωσε… ευρώ. Έτσι λέγεται και στις δύο χώρες. Πώς συναίνεσε ο Ατρόμητος στο να τον αφήσει έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του;

Ο παίκτης χάρισε μέρος από τα χρήματα που του οφείλονταν. Μπορεί να μην μιλάμε για τριψήφιο ποσό, αλλά ήταν σημαντικό. Για άλλους παίκτες το λες και ετήσιο συμβόλαιο. Κάπως έτσι έγινε το deal.

Το είχαμε αναφέρει από την αρχή της χρονιάς πως ο Ρισβάνης δεν… κρατιόταν. Ήθελε τόσο να φύγει από το Περιστέρι που ουσιαστικά στο τέλος έβαλε και από την τσέπη του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, έχουν αρχίσει να προτείνονται αρκετοί αμυντικοί. Ένας εξ αυτών ο Βιτάλις Μαξιμένκο. Πρόκειται για 30χρονο Λετονό διεθνή. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ομίγια Αρντίγια της Ιαπωνίας. Απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες τόσο για τα μετόπισθεν όσο και για μπροστά, αφού θεωρητικά ο Ατρόμητος αναζητά και φορ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Τόσο το ήθελε ο Ρισβάνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.