×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Διαμαντόπουλος: Οι σκέψεις επιστροφής στα παλιά λημέρια


    Sportime Team

Διαμαντόπουλος: Οι σκέψεις επιστροφής στα παλιά λημέρια


Από τη στιγμή που έφυγε από τον Άρη ο Ντίνος Διαμαντόπουλος παραμένει στην απ’ έξω. Ψάχτηκε με την ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να «περάσει».

Το βιογραφικό του έφτασε ως τα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά εκείνος προτίμησε τον Ίλια Ίβιτς. Είχε και «κιτρινόμαυρο» παρελθόν ο Σέρβος και αυτά αρέσουν στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης.

Έκτοτε τίποτα για τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη. Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ομάδα που να αναζητά τεχνικό διευθυντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γκούμας: Η επιλογή του που προκάλεσε απορίες

Φαίνεται πως θα κάνει υπομονή για λίγο ακόμα και εάν δε δει φως στον ορίζοντα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια. Να φορέσει το κοστούμι του μάνατζερ δηλαδή και να αρχίσει ξανά να εκπροσωπεί παίκτες.

Έτσι έγινε γνωστός άλλωστε. Στο πλάι του Γιάννη Ευαγγελόπουλου ήταν για χρόνια και στη συνέχεια πήρε ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος των πελατών του προαναφερθέντος. Ο κύκλος του αρκετά ευρύς, η σχέση του με πολλούς παίκτες καλή, επομένως, δε θα δυσκολευτεί να ξαναμπεί στα κόλπα. Αρκεί να το πάρει απόφαση…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα