Όσα λέγονται στην Κύπρο για το deal της ΑΕΚ με τον Άλεφ

Αποκαλυπτική είναι σήμερα η έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα ο «Agent Greek», που βρέθηκε για μπάνια στην Κύπρο και μεταφέρει πληροφορίες, για τον νέο απόκτημα της ΑΕΚ, τον Άλεφ.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν, στη Μεγαλόνησο αρκετή κουβέντα γίνεται για τον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη του Απόλλωνα Λεμεσού και μεταφέρονται τα εξής.

Αρχικά λέγεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε «κοπεί» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ δεν τέθηκε ποτέ θέμα για να παραμείνει ο παίκτης στην Μπράγκα, κάτι που γνώριζαν στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Το όλο deal του δανεισμού φαίνεται ότι προχώρησε κυρίως λόγω του χαμηλού κόστους, αφού ο παίκτης λαμβάνει μόλις 180.000 ευρώ.

Ακόμα πολλά ακούγονται και για τον άνθρωπο που ξεκίνησε την δουλειά, ο οποίος είναι ο Πέτρος Κονναφής, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε ο Δημήτρης Ζήνωνος, συνεργάτης του γνωστού Κάρλος Γκονσάλβες.

Πάντως το πόρισμα που βγαίνει από τους ανθρώπους που γνωρίζουν για τον ποδοσφαιριστή, είναι πως ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι καλός παίκτης, ωστόσο σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση.