Παναθηναϊκός Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε 18 ημέρες επίσημα χωρίς δουλειά. Ήταν 20 Ιουλίου όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Δώνης, βέβαια, το γνώριζε καιρό πως θα φύγει από το «τριφύλλι» και δούλευε την επόμενη μέρα του. Τη βρήκε γρήγορα και είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οριστικό του πράγματος αποκάλυψε χθες το...

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε 18 ημέρες επίσημα χωρίς δουλειά. Ήταν 20 Ιουλίου όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Δώνης, βέβαια, το γνώριζε καιρό πως θα φύγει από το «τριφύλλι» και δούλευε την επόμενη μέρα του.

Τη βρήκε γρήγορα και είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οριστικό του πράγματος αποκάλυψε χθες το μεσημέρι το sportime.gr.

Ο Δώνης θα φύγει άμεσα για το Ισραήλ, αύριο κιόλας μια και σε δέκα ημέρες η Μακάμπι αρχίζει τις υποχρεώσεις της για την Ευρώπη.

Εκτός των άλλων, ο Δώνης κληρονομεί και μια χρυσή διετία από τον Βλάνταν Ιβιτς που έφυγε με back to back κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Πάμε και στο προκείμενο τώρα.

Όπως αναφέρει η στήλη «Παρασκήνια« στο Sportime του Σαββάτου τιμ του Δώνη θα είναι σίγουρα ο Μάκης Αγγελίνας, το δεξί του χέρι σχεδόν παντού. Λογικά και ο Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, στον οποίο πιστώνεται και η εξαιρετική βελτίωση στους πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχει περίπτωση, πάντως, για να κοπεί νωρίς η σπέκουλα, να πάρει μαζί του τον Χρήστο Δώνη.

Αλλού είναι τα μεταγραφικά ζητήματα στην Μακάμπι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας από το Ισραήλ το μεγαλύτερο μέλημα είναι η απόκτηση στόπερ.

«Καίγεται» η Μακάμπι για να έρθει στο ρότσερ κεντρικός αμυντικός και μάλιστα 11αδάτος.

Ο Δώνης ενημερώθηκε προ καιρού από τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ισραήλ για το ζήτημα αυτό και έχει κάνει κάποιές κινήσεις.

Δύσκολο να έρθει παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Δώνης δεν το συνηθίζει αλλά οι συνήθειες είναι και για να αλλάζουν.

Πάντως, η Μακάμπι δεν παίρνει έναν στόπερ και… καθάρισε. Απλά εκεί είναι το μεγάλο ζήτημα.

Στη μεγάλη μεταγραφική περίοδο που έχει ξεκινήσει, οι πρωταθλητές Ισραήλ θα αποκτήσουν ακόμα ένα δεξί μπακ και έναν επιθετικό.

Και λέγεται πως ο Δώνης θα έχει άμεση επιρροή στο ποιοι παίκτες θα φορέσουν τη φανέλα της νέας του ομάδας.