×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έχει σουξέ στην Ιταλία ο Μπακασέτας!


    Sportime Team

Έχει σουξέ στην Ιταλία ο Μπακασέτας!


Απών σήμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Λόγω ενοχλήσεων. Πάντως, το όνομά του παραμένει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικαιρότητα.

Η εκκρεμότητα αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, το θολό τοπίο των «θέλω» του και ο νέος ρόλος στο μυαλό του Ουζουνίδη με την αγωνιστική πρόοδο των Πόνσε, Μπογέ!

Στον φάκελο Τάσος Μπακασέτας ερχόμαστε να αποκαλύψουμε δύο ακόμη όψιμες πληροφορίες που αφορούν το μέλλον του. Η μία έχει να κάνει με την λήξη της συνεργασίας του εν Ελλάδι εκπροσώπου του, του Μπρούνο Τσιρίλο με τον Ιταλό συνεργάτη του, Φρεντερίκο Παστορέλο.

Τον άνθρωπο που ΄χε αναλάβει το promotion του 25χρονου διεθνή παίκτη στην ιταλική αγορά. Πλέον, τον ρόλο αυτό θα πρέπει να επωμιστεί εξ ολοκλήρου, ο Μπρούνο Τσιρίλο. Η δεύτερη πληροφορία που αντλήθηκε από την πιάτσα των μάνατζερ είναι ότι Τζένοα και Μπολόνια από την αρχή της χρονιάς έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τρεις φορές έκαστη τον Τάσο Μπακασέτα.

Μάλιστα, η πρώτη βρέθηκε στον αγώνα του Champions League με την Μπάγερν να εκπροσωπείται υπό το βλέμμα του τεχνικού της διευθυντή, Μάριο Ντονατέλι. Το Νο2 πρόσωπο πίσω από τον τρελό πρόεδρο, Ενρίκο Πρετσιόζι στο κομμάτι των μεταγραφών.

Μία ομάδα που παίζει 3-5-2 και ψάχνει έναν παίκτη είτε να είναι η σκιά του φορ-θαύμα, Πιάτεκ (11 ματς/13 γκολ), είτε να γίνει το 10άρι της στον άξονα. Θέσεις αμφότερες που «κουμπώνουν» ποδοσφαιρικά στον Μπακασέτα.

Ομάδα που διαχρονικά έχει στηριχθεί στην ελληνική αγορά. Έχουμε και λέμε: Παπασταθόπουλος, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης! Όσο ζυγώνει ο Ιανουάριος, όλο και περισσότερο θα σαλεύουν πληροφορίες για το… αύριο του Μπακασέτα.


Τελευταία Νέα