Εκεί έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα – Ποιος παίκτης «χαντακώθηκε»!

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει άριστα για τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα, ωστόσο είχε και αυτός της αστοχίες του όσον αφορά κάποιους ποδοσφαιριστές.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Super League 1 ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα που άλλαξε ο Ηρακλής Μεταξάς και την έκανε άκρως ανταγωνιστική.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι υποψήφιος για coach of the year, ενώ την ίδια στιγμή ο Περέα (32 ματς/10 γκολ/4 ασίστ) για νέος της χρονιάς.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε και αυτός τις αστοχίες του, παρά την πορεία που έκανε.

Μία από αυτές, είναι η διαχείριση του Αγγελου Λιάσου που ήταν στη βιτρίνα της ομάδας. Παίκτης των Ελπίδων και αδυναμία του Παναγιώτη Χριστοβασίλη.

Κεντρώος με potential που φέτος για να «χωρέσει» στο μυαλό του Μεταξά έχει αγωνιστεί από δεξί εξτρέμ μέχρι αντί-Ντομίνγκεθ!

Αφήστε που ο Σίμος τον τοποθέτησε δεξιό full back με την Πορτογαλία! Εν ολίγοις, το παιδί ΔΕΝ έχει ταυτότητα φέτος και ο αντίκτυπος στο διεθνές marketεμφανής…