×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έλληνας προπονητής έδωσε πρόγραμμα στους παίκτες σε ρολό κουζίνας!


    Sportime Team

Έλληνας προπονητής έδωσε πρόγραμμα στους παίκτες σε ρολό κουζίνας!


Εάν πιστεύετε ότι τα έχετε δει όλα, κάνετε λάθος. Μετά την είσοδο του κορονοϊού στη ζωή μας, κάποιοι φαίνεται πως το τερμάτισαν.

Έλληνας προπονητής σίγουρα το πήγε στο επόμενο επίπεδο σκορπώντας άφθονο γέλιο στους ποδοσφαιριστές του. Όχι πως ήταν η πρώτη φορά που το καταφέρνει αυτό.

Είναι μία από τις κλασικές περιπτώσεις που αποτυπώνουν ένας από τους… νόμους του ποδοσφαίρου. Ο πολύ καλός παίκτης, δύσκολα γίνεται στη συνέχεια και καλός κόουτς.

Τι έκανε; Έπρεπε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του το πρόγραμμα που θα συνεχίσουν να ακολουθούν από το σπίτι, αφού δεν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και δεν προβλέπεται να γίνει και κάτι τέτοιο.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει γίνει και διαφημιστικό σποτάκι για τη συμπεριφορά του στους πάγκους, σκέφτηκε έναν κορυφαίο τρόπο για να τους πει το τι θα κάνουν στο εξής. Μάλλον του είχαν τελειώσει τα Α4 ή δεν είχε όρεξη να βγει. Αλλιώς δεν εξηγείται η έμπνευσή του να γράψει το ασκησιολόγιο σε χαρτί κουζίνας!

Μόλις εστάλη από τους αρχηγούς το μήνυμα στην κοινή συνομιλία της ομάδας, έγινε… χαμός. Και το καλύτερο είναι ότι προ ημερών ανανέωσε ο κόουτς και κάποιοι θα τον έχουν στην ομάδα και του χρόνου. Επομένως, δεν γινόταν να πουν και πολλά.


Τελευταία Νέα