×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έπαιξε και… έχασε ο Βέρτζος


    Αντώνης Τσιράκης

Έπαιξε και… έχασε ο Βέρτζος


Έμπειρος είναι, ξέρει καλά την κατηγορία, έχει ποιότητα. Γι’ αυτούς τους λόγους ο Άγγελος Βέρτζος βρήκε ξανά ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Football League.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όμως, και αυτό ταιριάζει γάντι στη δική του περίπτωση με την Κέρκυρα. Ντεμπούτο με ήττα και δικά του λάθη στη Λάρισα. Κάπως έτσι μπήκε στο μάτι του Δημήτρη Σπανού.

Δύο ακόμη ματς έπαιξε βασικός, δύο ακόμη ανεπιτυχή αποτελέσματα για τους Φαίακες έστω και αν δε φέρει ευθύνη. Άρχισε να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο και ενίοτε να μπαίνει αλλαγή.

Κάπως έτσι έγινε και στον Βόλο. Εκεί μπήκε αλλαγή και το 0-1 έγινε 2-1. Έπαιξε και… έχασε, αφού αυτό ήταν μάλλον το τελευταίο του χαρτί.

Η αλλαγή του, μάλιστα, με τον Σιατραβάνη σήκωσε μεγάλη συζήτηση στο νησί. Κουβέντες, βέβαια, γίνονται και για το ποιος θα είναι ο επόμενος στόπερ. Η αναζήτηση έχει ήδη αρχίσει. Όσο για τον Βέρτζο, κανείς δεν πάει χαμένος. Στα Τρίκαλα τον περιμένουν, ενώ και η Δόξα Δράμας του ρίχνει κλεφτές ματιές. Επομένως, και να αποχωρήσει, δε θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.