Οι διαρροές, τα fake news και οι στοχευμένη επίθεση που θεωρούν ότι δέχονται από την ΕΠΟ

Τα πράγματα στην Εθνική ομάδα δεν είναι καθόλου καλά και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το επικοινωνιακό από πλευράς ΕΠΟ!

Σύμφωνα μάλιστα με την στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, από την ΕΠΟ θεωρούν ότι υπάρχει στοχευμένη επίθεση με αφορμή της διαρροές.

Το δημοσίευμα της στήλης αναφέρει: «Καλώς ή κακώς (δυστυχώς κακώς), το θέμα των ημερών είναι η Εθνική. Και οι αλλαγές της. Πολλά έγιναν την περασμένη εβδομάδα.

Πάρα πολλά. Είμαι ο τελευταίος που θα υπερθεματίσει για την επιλογή Αναστασιάδη.  Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να μην καταγραφεί η τάση που επικρατεί, ειδικά τις τελευταίες ώρες, στους κόλπους των νέων υπευθύνων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Αφορμή, οι διαρροές. Διάφορων τύπων και μορφών.

Στην Εθνική λοιπόν, τις θεωρούν στοχευμένες, με συγκεκριμένη πηγή και στη χειρότερη έκφανση, τελείως ψευδείς! Οπως για παράδειγμα η τελευταία που ήθελε τον Αναστασιάδη να έχει επεισόδιο σε προπόνηση με τον Μήτρογλου.

Δεν ήταν το μόνο, ήταν όμως το κερασάκι στην τούρτα. Συγκεκριμένοι αξιωματούχοι της Εθνικής δεν έκρυβαν χτες, ακόμη και στις δημόσιες συζητήσεις τους, την οργή τους προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, την οποία και θεωρούν υπεύθυνη.

«Χάθηκαν τα κόζια και τώρα βγαίνει όλη η λύσσα», έλεγε χαρακτηριστικά μέλος της ομάδας, που ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Τι θέλει να πει και ποιους εννοεί, μένει να φανεί.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Υπάρχουν. Και είναι πολλά. Αλλο όμως αυτό και άλλο να γίνεται σαφής προσπάθεια να δημιουργηθούν και άλλα…».

Αυτά και περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να βρείτε στην στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση της Sportime.