×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνική Ελλάδας: Δε τη γλιτώνει ο Φαν’τ Σχιπ


Γεράσιμος Μανωλίδης

Εθνική Ελλάδας: Δε τη γλιτώνει ο Φαν’τ Σχιπ


Εθνική Ελλάδας: Η τελευταία του προπονητική εμπειρία ήταν στην Τσβόλε. Κανένα μέγεθος, κοινώς. Έμεινε έξι μήνες στο ταμείο ανεργίας, προτού η ΕΠΟ τον «προκρίνει» για να παραλάβει καμένη γη.

Ένα χάος εντός και εκτός γηπέδου. Η πρόσληψή του πέρασε στα ψιλά. Εξάλλου, εδώ και 6-7 χρόνια η Εθνική Ελλάδας έχει περάσει στην αφάνεια. Αίφνης, αχτίδα φωτός. Ελπίδα για αλλαγή. Προχώρησε σε ριζοσπαστικές κινήσεις «καθαρίζοντας» τα αποδυτήρια και δίνοντας τόπο στα νιάτα στο γήπεδο.

Το περασμένο φθινόπωρο η εικόνα «έβγαλε» αισιοδοξία. Οι αποπομπές Παπασταθόπουλου και Μανωλά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Πλέον, όμως, η χρυσόσκονη έχει περάσει ανεπίστρεπτη. Ο ήλιος της Γλυφάδας γίνεται σκιά. Οι επιλογές ξενίζουν. Τα αποτελέσματα δεν «τσουλάνε». Η εικόνα αποκαρδιωτική. Το μέλλον δυσοίωνο.

Η κατήφεια εισχώρησε στα αποδυτήρια. Η Ελλάδα δε νίκησε το Κόσοβο των 15 παικτών, το οποίο είναι στο Νο116 της FIFA. Η Ελλάδα «ταλαιπώρησε» με την Μολδαβία και κινδύνεψε να φάει γκολ με τον αντίπαλο να παίζει με 9 παίκτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουλούρης: Ο Φαν’τ Σχιπ τον «εκθέτει» εν τη παρουσία του

Η Ελλάδα στην τρίτη κατηγορία του Nations League κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά από την Σλοβενία.

Η Ελλάδα του (κάποτε) καινοτόμου, νεοτεριστή, Τζον Φαν’ τ Σχιπ έχει γίνει πλέον έρμαιο της αδιαλλαξίας, ξεροκεφαλιάς και εγωϊσμού του 56χρονου Ολλανδού προπονητή.

Άθελά του ή μη έχει ήδη «ανοίξει μέτωπο» με τους παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας και της ομάδας που έφθασε μέχρι τους «16» του Europa League, του Ολυμπιακού. Επικοινωνιακά στέκεται στο δένδρο και ουχί στο δάσος. Με την ανάλογη φλυαρία που διακρίνει την Εθνική μας στο γήπεδο.

Οι συνεργάτες του προσπαθούν να μιλήσουν (σ.σ.: κυρίως ο Βίντερ), αλλά προφανώς δεν ακούγονται. Η ζωή συνεχίζεται, τα μηνιάτικα πέφτουν (σ.σ.: αν και με ελάχιστη καθυστέρηση αφότου ήρθε ο Covid-19), αλλά τα κανονάκια στέρεψαν. Βάσει πληροφοριών μας από το Γουδί, σε περίπτωση που στα ματς του Νοεμβρίου (Μολδαβία εκτός και Σλοβενία εντός έδρα), η Ελλάδα δεν κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου, ο «Γιάνναρος» και το επιτελείο του δε θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022.

De facto…Τελευταία Νέα