Εθνική Ελλάδας: Μένει λόγω αποζημίωσης ο Φαν’τ Σχιπ!


Γεράσιμος Μανωλίδης

Εθνική Ελλάδας: Μένει λόγω αποζημίωσης ο Φαν’τ Σχιπ!


Εθνική Ελλάδας: Εμφανίστηκε σαν κομήτης μια και το CV του δεν ήταν εφάμιλλο μεγάλων προσδοκιών! Όντως επεδίωξε μια ποδοσφαιρική προσέγγιση μέσα στο γήπεδο.

Όντως το παλεύει (ακόμη και τώρα) για να βάλει σειρά και τάξη στα αποδυτήρια. Όντως βγάζει έναν νεωτερισμό και δίνει δικαίωμα στην ελπίδα βάσει επιλογών.

Το αποτέλεσμα όμως μηδέν εις το πηλίκο μια και η Ελλάδα πέραν της «ελεύθερης πτώσης» στο FIFA ranking συνάμα δεν κατόρθωσε σε όμιλο της Γ΄ κατηγορίας του Nations League να τερματίσει στην πρώτη θέση!

Ζήτημα που έχει τεθεί επί τάπητος και στην ΕΠΟ, όπως και στο μυαλό του Κώστα Κωνσταντινίδη. «Επίτευγμα» που δημιουργήσει προβληματισμό και δεύτερες σκέψεις. Μάλιστα, οι εν λόγω πλευρές ασχέτως της αλλαγής της ημερομηνίας των εκλογών στην Ομοσπονδία συνεδρίασαν τουλάχιστον τρεις φορές για να αποφανθούν οριστικά για το μέλλον του Τζον Φαν ΄τ Σχιπ και των συνεργατών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα εκτός έδρας με Ισπανία για την Ελλάδα

Τελικώς, ο Ολλανδός προπονητής και το επιτελείο του έλαβαν χάρη και θα πορευτούν μέχρι νεοτέρας και στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 με την Εθνική Ελλάδας λόγω ανωτέρας βίας!

Όπου «ανωτέρα βία» η αποζημίωση μέχρι το φινάλε της σύμβασης μια και τρέχει ένα συμβόλαιο με ετήσιο κόστος (μεικτές απολαβές) που ξεπερνούν τις 850.000 ευρώ τόσο για τον Φαν΄τ Σχιπ όσο και για τους συνεργάτες του.

Λογικό και επόμενο εν μέσω πανδημίας και απουσίας εσόδων, η ΕΠΟ να σκέφτεται διπλά και τριπλά να αποζημιώσει τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ την ίδια στιγμή που δεν έχει εξοφλήσει ολοσχερώς τον τέως τεχνικό, τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news