Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν'τ Σχιπ βασίζεται στη διπλωματία - Στην Αθήνα έρχεται για γκολφ και ηλιοθεραπεία

Η Εθνική Ελλάδας έχασε στη Σουηδία, με τον Φαν'τ Σχιπ να δείχνει πως βασίζεται στη διπλωματία και στην Αθήνα έρχεται μόνο για γκολφ και ηλιοθεραπεία.

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε στην Σουηδία καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 φανερώνοντας για ακόμη μια φορά πως ο Τζον Φαν’τ Σχιπ βασίζεται στη διπλωματία.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα πρόκρισης στο NationsLeague, ήρθε και η κατραπακιά του projectQatar 2022! Και όμως η απορία του, την επομένη της επιστροφής από την Στοκχόλμη, ήταν πότε θα γίνουν οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ.

Κοινώς, καμία αίσθηση της πραγματικότητας για τον κύριο που αρέσκεται στο ψάρεμα, το γκολφ, την ηλιοθεραπεία στον Αστέρα, αλλά εν ώρα αγώνα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν λειτουργεί ως προπονητής!

Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο eSportime του Σαββάτου, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι χαρισματικός στην επικοινωνία, μεθοδικός στις προπονήσεις, βγάζει (ΟΡΙΑΚΗ) κυβέρνηση στα αποδυτήρια της Εθνικής με τα τετ α τετ και τα sms που στέλνει, αλλά πλέον έχει «χάσει» τις εντυπώσεις στην ουσία.

Ως πότε θα αντέξει η διπλωματία του;

Διαβάστε όλα τα Παρασκήνια στις σελίδες 13 και 14 της eSportime ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!