×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έτσι την… πάτησε ο Κατράνης


    Sportime Team

Έτσι την… πάτησε ο Κατράνης


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός… Πριν δύο καλοκαίρια γινόταν η «σφαγή» για πάρτη του. Στα καλύτερά του τότε ο Αλέξανδρος Κατράνης. Έδειχνε πως έχει όλο το πακέτο για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Τελικά ήρθε η πρόταση της Σεντ Ετιέν και όλα τελείωσαν εκεί. Πώς να πει όχι ο Ατρόμητος στις 800.000 ευρώ; Ωστόσο, αυτή η μεταγραφή μάλλον δεν βοήθησε τον νεαρό. Ευκαιρίες στη Γαλλία δεν πήρε και το καλοκαίρι ψάχτηκε για να φύγει.

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων του Sportime, είχε την επιλογή του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, μάλιστα, τον είχαν ενημερώσει πως θα είναι ενδεκαδάτος. Καλή ομάδα είναι, το πρωτάθλημα το ξέρει, ό,τι πρέπει δηλαδή για να ξαναβγεί στον αφρό.

Εκείνος προτίμησε τη Μουσκρόν. Εκεί παίζει κανονικά, αλλά η ομάδα του είναι ουραγός. Με αποτέλεσμα η μπάλα να έχει πάρει και τον ίδιο.

Δεν κλήθηκε καν στην Εθνική Ελπίδων τώρα παρόλο που ο Κώστας Τσιμίκας πήγε στην Ανδρών. Προτιμήθηκε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης του Παναθηναϊκού. Τελικά, όλα θέμα επιλογών είναι. Αν δεν πάρεις τις σωστές, υπάρχουν και επιπτώσεις…


Τελευταία Νέα