×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φραν Σολ: O «εκτελεστής» του Ολυμπιακού και το… ελληνικό παρελθόν του


    Sportime Team

Φραν Σολ: O «εκτελεστής» του Ολυμπιακού και το… ελληνικό παρελθόν του


Εικόνα του, πριν το ματς της περασμένης Πέμπτης, δεν είχα. Ναι, τον «ήξερα», αφού για πάνω από έναν χρόνο ήταν σταθερά σε μεταγραφικές αναζητήσεις από τη χώρα μας, αλλά ως εκεί. Μην πω ψέματα.

Δεν με «θάμπωσε» ο Φραν Σολ. Δεν ξέρω τι έκανε στη χτεσινή ρεβάνς του Κιέβου -δεν περιμένετε πιστεύω να κάτσω να γράψω μεσάνυχτα…- αλλά το μάτι με την παρουσία του στο Φάληρο, δεν μου το γέμισε.

Το είχε κάνει, όμως, στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει ο Agent Greek, στην έντυπη έκδοση του Sportime, από το καλοκαίρι του 2017 βρίσκεται στις λίστες τους. Σε τουλάχιστον δύο μεταγραφικές περιόδους έγινε κουβέντα σοβαρή. Μέχρι και στην Αθήνα, δις, είχε φτάσει ο μάνατζερ του.

Ισπανός, με μπόλικο… παρελθόν στα μέρη μας. Μέχρι και ελληνικά γνωρίζει ο τύπος! Δεν έμελλε όμως, αφού όσες φορές και αν πήγε η κουβέντα ένα βήμα παρακάτω, η Βίλεμ ήταν αμετακίνητη: 5 «χαρτιά». Ακατέβατα.

Τόσα επικοινώνησαν και όταν ρώτησε ο Ολυμπιακός. Και το καλοκαίρι και τον περασμένο Ιανουάριο. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζοντας πως ο Ισπανός επιθετικός είχε και πρόταση… βασιλικού συμβολαίου στην Ντιναμό, αποσύρθηκαν. Χαρούμενη η Βίλεμ, που βρήκε (από τους Ουκρανούς) το τάλιρο που ζητούσε, χαρούμενος και ο Ισπανός που «καθαρίζει»  πλέον κάτι περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο…